Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hétfőtől változik az RTL Klub műsorstruktúrája

Jön a Keresem a családom és a Válótársak

2015. november 03. - emTV.hu

rtlklub.jpgDélutánonként a Híradó előtt az első évadától jön a Szulejmán, a hírműsor utánra kerül át a Fókusz, az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt pedig hamarabb kezdődik. Emellett keddenként érkezik a Keresem a családom Liluval, november 19-től, csütörtök esténként pedig a Válótársak.

Ami a műsorstruktúrát illeti: minden hétköznap háromnegyed négykor jön a Nyomtalanul című krimi sorozat, majd háromnegyed öttől az első évadától ismételni kezdik a Szulejmán című török sorozatot. A heti öt epizódot vasárnaponként fél tizenegyről ismétli a Sorozat+.

A Híradó változatlanul délután hatkor kezdődik majd, melyet a Konyhafőnök harmadik évadának november 6-ai fináléja utána ismét a Fókusz című magazinműsor követ. Az Éjjel-nappal Budapest november 9-től fél nyolctól lesz látható, a Barátok közt pedig háromnegyed kilenctől.

Hétfőn végre elindul a Dr. Csont tizedik évada, szerdánként pedig továbbra is a Szulejmán legújabb epizódjait láthatjuk. A saját gyártású műsorok is a megszokott napokon érkeznek majd, vagyis keddenként a XXI. század, szerdán Házon kívül, péntekenként pedig a Showder Klub RTLII-n már bemutatott premier adásai lesznek a főcsatorna képernyőjén.

November 10-től, keddenként 21:20-tól jön az RTL Klub családegyesítő műsora, a Keresem a családom Lilu vezetésével. A műsorban olyan embereket igyekeznek összehozni, akik évek vagy akár évtizedek óta, esetleg még soha nem láthatták egymást, pedig rokonok. Lélekszaggató pillanatokra számíthatnak a nézők, amelyekre egy életen át vártak a családtagok és csak remélték, hogy az egyszer bekövetkezik. A feladat nem volt egyszerű, hisz gyakran csak egy név, születési hely és dátum állt a műsor készítőinek rendelkezésére, ezért egy-egy adást hónapokig tartó kutatás előzött meg és mindezt a legnagyobb titokban kellett megoldania a Máté Kriszta és Hadas Kriszta által vezetett stábnak.

November 19-én, csütörtökön 21.20-tól dupla epizóddal indul a teljes egészében hazai gyártásban készült Válótársak című tíz részes dramedy műfajú sorozat. A főszerepekben Stohl Andrással, Gubás Gabival, Scherer Péterrel, Balsai Mónival, Lengyel Tamással és Földes Eszterrel. A mellékszerepekben is igazi sztárparádé várható, a hetente jelentkező sorozatban feltűnik majd többek között a legutóbbi X-Faktor győztes Tóth Andi, Szabó Zsófi, valamint Kulka János is.

A filmsorozat középpontjában három válófélben lévő férfi – Bálint, Dávid és Joci – története áll, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek. A nézők elsőként a férfi főszereplők szemszögéből nyerhetnek betekintést az új sorozat világába.

A vadonatúj filmsorozat rendezője Kovács Dániel Richárd, operatőre Vajda Péter, a producerei pedig Herman Péter és Kovács Gábor.

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr208047058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása