Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Játék! JÁTÉK! JÁTÉÉÉK!

Játssz az emTV-vel, nyerj az AMC-vel!

2015. november 10. - emTV.hu

amc.jpgNéhány napon belül világpremierben mutatja be a hazai AMC a csatorna legújabb saját gyártású sorozatát. A harcművészeti témájú Into the Badlands bemutatója kapcsán a magyarországi AMC csatorna és az emTV.hu közös játékot hirdet! Ha jól válaszolsz, megnyerheted ajándékcsomagunkat!

A sorozat néhány évszázaddal a klasszikus, tizenhatodik századi kínai mese, a 西遊記, azaz a Nyugati utazás után játszódik. Több millióan vesztették életüket természeti és egyéb, ember által okozott katasztrófákban. Államok omlottak össze. Kezd kialakulni a feudális társadalom, amelyben a gazdagság és a hatalom a legerősebbek és legbrutálisabbak kiváltsága. A Badlands vidékén játszódó sorozat középpontjában Sunny (Daniel Wu), a harcművészetek kíméletlen profija áll. Alulról indulva hamar felküzdötte magát, és vezető harcosa és legfőbb bizalmasa lett Quinn nagyúrnak, akit a magyar származású Marton Csokas alakít.

itb_kerdes.jpg

Segítségért bátran kattintsatok az AMC csatorna facebook oldalára! A válaszokat 2015. november 15. (vasárnap) éjfélig várjuk a jatek@emtv.hu címre. A helyes megfejtők közül november 16-án, délben kisorsoljuk azt az egy nyertest, aki megnyeri az AMC és az emTV.hu közös ajándékcsomagját, telis-tele AMC-s ajándéktárgyakkal! A nyertest emailben értesítjük, nyereményét postai úton küldjük el.

A Játékos az e-mail elküldésével elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

emTV.hu // AMC

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr528066120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása