Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Két hétig kódolatlan lesz a Viasat3

Tető- vagy szobaantennával is elérhető a csatorna műsora

2015. november 12. - emTV.hu

viasat3.jpgHétfőtől a hónap végéig olyan premiereket láthatnak közel nyolcszázezer háztartásban ingyenesen, mint a teljes Star Wars-széria vagy az Észbontók című saját gyártású műsor premieradásai. Ráadásként a csatorna egy vadonatúj magyar sorozatot is ebben az időszakban sugároz először.

viasat3_ingyen.jpg

A Viasat Hungária Zrt. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2015. november 16-30. között a Viasat3. A  kódolatlan időszakban a szabadon fogható MinDig TV közönsége megnézheti az összes eddigi Star Wars-filmet. A Csillagok háborúja mellett folytatódik A S.H.I.E.L.D. ügynökei, emellett a csatorna nézői a kódolatlan hetek alatt egy vadonatúj, magyar sorozattal is találkozhatnak a Viasat3-on. A Chili vagy Mango című, öt epizódból álló komédia arra a kérdésre keresi a választ – női és férfi szemszögből –, hogy miért is olyan "hülye" a másik fél.

A Viasat3 a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV applikációban is elérhető lesz!

emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr928072924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása