Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ezt nézed a Viasat6-on 2016 januárjában

Premierekkel kezdi a 2016-os esztendőt a csatorna

2016. január 05. - emTV.hu

viasat6.jpgMiközben a Viasat3-on a világpremier után mindössze negyvennyolc órával már magyar szinkronnal tekinthetjük meg Terry Brooks bestselleréből készült Shannara – A jövő krónikája című sorozat első epizódját, országos premierrel és több csatornapremierrel kezdi a 2016-os esztendőt a Viasat6 is.

fallingskies5.jpg

A sort az Éghasadás című sorozat ötödik, egyben záró évada kezdi holnap. A Steven Spielberg és Noah Wyle nevével fémjelzett széria egy földönkívüli inváziót túlélők harcát mutatja be a megszálló idegenek ellen.

Tom Mason történelemtanárból lett a Második Ezred vezetője, csapatával hosszú és fájdalmas utat tettek meg, útjukat számos személyes tragédia övezte. A maroknyi túlélő most végre szembeszállhat a földönkívüliekkel, de az Ezred tagjai közül néhányan mind erőteljesebben megkérdőjelezik Mason vezetőségét. Az összecsapás elkerülhetetlennek látszik, miközben az ellenség is a végső csatára készül.

Január 11-től Drakula gróf borzolja a csatorna nézőinek idegrendszerét. Az amerikai állampolgár Alexander Grayson (Jonathan Rhys-Meyers) Londonba érkezik, hogy találmányaihoz befektetőket és új technológiákat kutasson fel. Igyekszik az angol nemesség jóindulatát elnyerni, ezért hatalmas bált rendez, ahová minden fontos embert meghív. Itt ismeri meg Mina Murray kisasszonyt, aki megszólalásig hasonlít Alexander régi szerelmére, akivel több évszázaddal ezelőtt élt együtt. Persze ebben nincs is semmi meglepő, hiszen Alexander halhatatlan: ő maga Drakula gróf.

A rettegés már másnap fokozódik: január 12-től a zseniális Mads Mikkelsen és a nem kevésbé kiváló Hugh Dancy főszereplésével készült Hannibal indul el a Viasat6-on. A Thomas Harris regényeiből készült sorozat Will Graham, a tehetséges profilalkotó FBI-ügynök, és Dr. Hannibal Lecter, az elismert pszichiáter megismerkedését és kialakuló barátságát mutatja be. A Hannibal-történet kezdetének kezdeténél járunk: Will Grahamnek ekkor még fogalma sincs róla, hogy idővel Lecter sorozatgyilkos, és egyben legádázabb ellenfele lesz.

A 2015-ös év egyik nagy sikere volt a Viasat6-on a Z, mint zombi című sorozat. Január 15-től nézőink folytathatják a zombulást: érkezik a széria a második évada! Az apokalipszis csak a kezdet volt, az előző évad nukleáris robbanása pedig erre tett rá egy nagy lapáttal. Így már radioaktív zombik, anthrax zombik, félig ember, félig növény zombik, de még bárányzombik is fenyegetik hőseinket. Hogy teljes legyen a zombulat, a zombihorda Murphy személyében követendő példát lát. Még több akció, még több mutáns zombi, tonnányi vicces speciális effekt – és még zombibébi is lesz. Kívánhat ennél többet egy zombirajongó?

emTV.hu // Viasat

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr148240976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása