Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Februárban itthon is folytatódik a The Walking Dead

Érkezik a hatodik évad folytatása a FOX-ra

2016. január 29. - emTV.hu

fox.jpgA The Walking Dead hatodik évadának félévadzáró epizódja izgalmas jelenetekkel ért véget, de vajon a túlélőknek sikerülhet-e áttörniük az élőhalottak között? Ahogy már megszokhattuk, a sorozat új epizódjai az amerikai premiert követő huszonnégy órán belül kerülnek bemutatásra.

A csapat számára most már egyértelműen kiderült, hogy a falak, melyek Alexandriát védték, többé már nem nyújtanak biztonságot. A Farkasokkal történt összecsapás után a biztonságosnak tűnő Alexandria csatatérré vált, a túlélőknek most a várost ellepő zombikkal kell szembenézniük, és a belső feszültségek is egyre inkább szétzilálják a csapatot. Miután a zombik teljesen körülveszik a házat, Rick és a többi túlélő ravasz tervet eszel ki: kóborlók vérével kenik be magukat, hogy ezáltal elvegyülhessenek közöttük. De vajon így sikerülhet áttörniük az élőhalottak között?

Mindeközben a csapattól különvált Daryl, Sasha és Abraham útzárral szembesül. Fegyveresek egy csoportja állítja meg őket, akik kijelentik, mostantól minden, ami eddig a tulajdonukban volt, már nem az övék, hanem Negané. De vajon kicsoda Negan? A hatodik évad második felében a képregényből már ismert negatív figura is bemutatkozik.

A sorozat februárban erős nyitóepizóddal folytatódik: "Véleményem szerint az új epizód az eddigi egyik legnagyszerűbb rész a sorozatban. Igazi zombiapokalipszis veszi kezdetét, és a sokak által kedvelt karakterek úgy viselkednek, ahogy korábban erre még nem nagyon volt példa. Rick is teljesen megváltozik az események hatására" – árulja el Andrew Lincoln a folytatásról.

A The Walking Dead sorozat a világ százhuszonöt országában kizárólag a FOX műsorán látható. A hatodik évad legújabb epizódja világpremierrel érkezik a csatornára, és a további részek is már néhány órával a kinti bemutató után hazánkban is adásba kerülnek.

The Walking Dead új részek február 15-től hétfőnként este tíz órakor a magyar FOX műsorán!

emTV.hu // FOX International Channels Europe

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr438329976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása