Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A TV2 műsora Kambodzsában

Liptai és Kasza khmer nyelvű hangalámondással

2016. január 31. - Ádám // emTV.hu

tv2.jpgLiptai és Kasza beveszi Kambodzsát! Kasza Tibi posztolt ki nemrég egy videót, melyet szombaton küldött neki néhány Kambodzsában önkéntesként dolgozó magyar honfitársunk. A helyi tévében, a Bayon Televízió műsorán épp a TV2 Bumm! című műsora megy khmer nyelvű hangalámondással.

"Teljesen bevett dolog a piacon, hogy egy adott országban sikeres és szórakoztató saját gyártású műsort, amilyen a Bumm! is, az eredeti formátum tulajdonosa késztermékként továbbértékesíti más területeken. Az ilyen eseteknek mindig örülünk, hiszen azt mutatja, hogy nemzetközileg is elismerik a munkánk minőségét. Ez történt most is, így volt látható Kambodzsában a Bumm!, Liptai Claudia és Kasza Tibi műsorvezetésével. De természetesen mondhatunk erre fordított példát is, a Lehetetlen küldetés (Total Wipeout) című külföldi vetélkedő hangalámondással fut a FEM3 műsorán" – tudtuk meg a TV2-től.

emTV.hu // Kasza Tibi // TV2

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr488337860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása