Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Február végén érkezik a Rosewood

Új krimisorozat február 22-én, hétfőnként a COOL-on

2016. február 03. - emTV.hu

cooltv.jpgA COOL-on egy újabb országos sorozat premiert láthatnak néhány hét múlva a nézők, ugyanis február 22-től, hétfőnként érkezik a Rosewood című krimi, mely egy privát halottkémről, dr. Rosewoodról szól, aki Miamiban segít a helyi erőknek. A posztban a magyar hangok listája is megtalálható!

Rosewood a rendőrökhöz képest sokkal felszereltebb, multifunkcionális laborja van, ő maga is briliáns és nem mellékesen menő, talán ezért is vonják be a nehezebb ügyekbe. A főszereplő patológus figyelmét semmi nem kerülheti el, ha a holttestek elemzéséről, és a halálesetek pontos okának megállapításáról van szó. Viszont túlzottan optimista, ez pedig súrlódást okoz közte és a nyomozónő között, akinek segít.

magyar hangok... (Rosewood)

Beaumont Rosewood / Morris Chestnut // Kálid Artúr
Annalise Villa / Jaina Lee Ortiz // Huszárik Kata
Pippy Rosewood / Gabrielle Dennis // Sági Tímea
Tara Milly / Anna Konkle // Nyírő Eszter
Donna Rosewood / Lorraine Toussaint // Kocsis Mariann
Willet nyomozó/ Anthony Michael Hall // Németh Gábor

emTV.hu // RTL

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr668323096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása