Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Pordán Petra és Tücsi a Sláger TV-n

Ma este indul a csatorna új interaktív kívánságműsora

2016. február 12. - emTV.hu

slagertv.jpgA nézők Tücsitől és Pordán Petrától kérhetik majd kedvenc dalaikat, de beszélgetni, viccelődni is lehet a csinos műsorvezetőkkel. Az első adásban a tinédzser korukról is mesélnek, de az is kiderül, hogy idén hogyan ünnepelik a Valentin-napot, és Kis Grófo is különleges feladattal bízza meg Tücsiéket.

tucsi_pordan_petra.jpg

Péntek és szombat esténként ezentúl a Sláger TV új, élő kívánságműsora, a Halló, Angyalok! segít ráhangolódni az esti bulira. Tücsi és Pordán Petra a csatorna közösségi oldalán, skype-on és telefonon érkező kívánságokat teljesíti majd, de az is kiderül, hogy melyik volt a hét slágere. A műsor állandó része lesz a Retró rovat, amelyben a kilencvenes évek legnagyobb magyar diszkó slágerei is felcsendülnek, és arra is fény derül, hogyan pasiztak az Angyalok akkoriban. A legbátrabb nézők saját bulizós fotóikat is beküldhetik, de előkerülnek a csinos műsorvezetők saját partyfotói is.

"A kilencvenes években, életem első házibulijában csókolóztam először. Tizenkét éves voltam, a szerelmem pedig tizennyolc, a katonaságtól szökött meg, hogy együtt tölthessük az estét. Emlékszem, hogy a RednexWishyouwere here című slágere szólt, és pillangók röpködtek közben a gyomromban – nagyon ártatlan volt a kapcsolatunk egyébként" – árulta el Pordán Petra.

Tücsi a kilencvenes évek végén kezdett bulizni járni, édesapja a nyolcadikos ballagás estéjén engedte el először. "Győzködnöm kellett, de végül is éjjel 3-ig kaptam tőle kimenőt, amit szigorúan ellenőrzött is. Nem adott kulcsot és addig maradt fenn, amíg haza nem értem" – emlékezett mosolyogva Tücsi, aki akkoriban lett először szerelmes egy négy évvel idősebb srácba. "Miatta kezdtem magam sminkelni. Minden este hosszú órákat lógtunk a telefonon, de nem tartott túl sokáig a kapcsolat" – tette hozzá a csinos műsorvezető, aki egyébként imádja a kilencvenes évek slágereit, nagy kedvence például Tina Turner PrivateDancer című dala is.

Tücsi és Petra egyébként majd’ egy éve elválaszthatatlan barátnők, bulizni is közösen járnak és idén a Valentin-napot is együtt töltik. "Nagyon örülünk, hogy a Sláger TV Halló Angyalok! című műsorában is együtt lehetünk. Igyekszünk zeneileg is konszenzusra jutni majd a műsorban, ugyanis Petra a modernebb slágereket, én pedig a mulatóst szeretem inkább" – mondta el Tücsi. Az első két adás Valentin napi tematikája kapcsán azt is elmondta: ellentétben Petrával, ő imádja a február 14-ét. A lányok idén együtt töltik az ünnepet, mert – ahogy fogalmaznak – egy igazi kis csodaszerelem az övék.

"A Halló, Angyalok! műsorban elsősorban zenei kívánságokat teljesítenek majd a lányok. Minden adás tematikus lesz, a pénteki a Valentin-nap jegyében zajlik. A műsor elején mindig lejátsszuk majd a hét slágerét, ezt követően pedig a főleg pörgős, bulizós dalokat tartalmazó listáról válogathatják majd ki a nézők kívánságaikat. Lesz a műsornak egy Retro rovata, amelyben a kilencvenes évek kedvenc zenéi is felcsendülnek majd" – mondta el Pónácz András, a Tematic Media Group kreatív producere, aki hozzátette, hogy a műsor különlegessége abban rejlik, hogy a hazánk sztárjai is bekapcsolódnak majd a beszélgetésekbe.

"A Buli lesz! rovatban ismert hazai zenészek, énekesek jelentkeznek be, emellett lesz egy úgynevezett Beszólás rovat is, amelyben hírességek „szólnak be” Tücsinek és Petrának, illetve különleges feladatokat is adnak majd nekik, amit élő adásban kell teljesíteniük az Angyaloknak" – tette hozzá Pónácz András, aki azt is elárulta, hogy pénteken Kis Grófo feladatait kell majd végrehajtania a lányoknak.

Sztárokról szóló pletykák, a közösségi oldalakra posztolt fotók is színesítik majd a műsort, de az is kiderül, hogy Tücsi és Petra hogyan szoktak együtt bulizni.

Halló, Angyalok! pénteken és szombaton esténként tíz és éjfél között a Sláger TV műsorán!

emTV.hu // Good PR Solution

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr268384874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása