Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Játssz az emTV-vel, nyerj a Viasat3-mal!

Villámjáték

2016. március 01. - emTV.hu

viasat3.jpgMa este dupla epizóddal indul a Flash – A Villám című sorozat a Viasat3-on, ennek apropóján pedig a csatorna jóvoltából egynapos villámjátékot indítunk. Nincs más dolgod, mint emailben válaszolni a posztban feltett kérdésre és nyerni, méghozzá nagyon menő flash-es ajándéktárgyakat!

flash_ajandek.jpg

Amennyiben szeretnéd megnyerni a képen látható fülhallgatót és egy pár cipőre vagy bokára húzható világító-villogó "futó-fényt", valamint a sorozat plakátját, nincs más dolgod, mint a következő kérdés helyes válaszát ma éjfélig elküldeni a jatek@emtv.hu címre! Itt egy kis segítség, itt meg a Játékszabályzat.

Ki Grant Gustin (Barry Allen) magyar hangja a Flash – A Villám című sorozatban?

A zöld íjász spin-off sorozatában Barry Allen egy balesetben szerzett természetfeletti képességeinek köszönhetően a világ leggyorsabb embere lesz. Megszállottan kutat anyja gyilkosa után, és megpróbálja tisztázni börtönben raboskodó édesapját is.

Az első évadban vendégszereplőként feltűnik a Szökés című sorozatból megismert Wentworth Miller, Dominic Purcell és Robert Knepper, azaz Michael Scofield, Lincoln Burrowsés T-Bag, a Spartacus címszereplője: Liam McIntyre, valamint Mark Hamill (Star Wars) is. További érdekesség, hogy a Barry Allen apját megformáló John Wesley Shipp (akit a magyar nézők leginkább a Dawson és a haverokból ismerhetnek) a 90-es évek elején huszonkét epizódban alakította Flash karakterét. De nem ez az egyetlen utalás a korábbi szériára: a már említett Mark Hamill mellett Amanda Pays is ugyanazt akaraktert alakítja, mint két évtizeddel ezelőtt.

A Flash – A Villám több ponton keresztezi a testvérszéria A zöld íjászt, sőt: a szériában további DC Comics szuperhősök is felbukkannak. A sorozat sikerét jól példázza a további évados berendelés, valamint az is, hogy 2016-ban az univerzum újabb képregényhős-adaptációval is bővült.

Flash – A Villám premier ma este kilenc órától dupla epizóddal a Viasat3 műsorán!

emTV.hu // Viasat Hungária

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr438430464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása