Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Megújult az RTL+

Nézd meg az új arculati elemeket!

2016. március 01. - emTV.hu

rtl_plusz.jpgNemcsak arculatfrissítéssel, hanem országos premierrel és kultikus sikersorozatokkal találkozhatnak a nézők az RTL+ csatornán! Visszatér a Fekete Vipera, a Csengetett, Mylord? és a Waczak szálló, péntektől pedig elsőként az csatorna műsorán lesz látható a Jogászok ásza című új sorozat is.

Az angol humor rajongóinak is érdemes lesz nézni az RTL+ adásait, hiszen olyan emblematikus vígjátékok térnek vissza a képernyőre, mint például a Fekete Vipera, a Csengetett, Mylord? vagy épp a Waczak szálló. Ugyancsak az RTL+-on lesz látható a ’90-es évek világát visszahozó Kaliforniába jöttem vígjátéksorozat, Will Smith főszereplésével.

Péntektől pedig hazánkban elsőként az RTL+ műsorán lesz látható a Jogászok ásza című amerikai sorozat (magyar hangok itt), amely egy magát ügyvédnek képzelő – ám ehhez a szakmához egy cseppet sem értő – színész komikus helyzetekben gazdag mindennapjairól szól. A sorozatban nyújtott alakításáért a főszerepet játszó Rob Lowe-t 2016-ban Golden Globe-díjra jelölték.

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr158431936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása