Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Luke Skywalker meleg?

Hamill: döntse el a néző

2016. március 04. - emTV.hu

news.jpgA múlt héten JJ Abrams az elfogadás fontosságáról beszélt és azt mondta, hogy a Star Wars univerzuma nyitott az LMBT karakterekre. A Wars-veterán Mark Hamill pedig azt, hogy karaktere, Luke Skywalker akár meleg is lehetne, szexuális beállítottságáról a rajongók maguk dönthetnek.

mickey_hamill.jpg

Abrams azt mondta: Ha szűk látókörűen gondolkodunk, akkor elképzelhetetlen, hogy abban a világban bárki is meleg legyen. Mark Hamill ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a Jedi mester szexuális beállítottságáról tulajdonképpen a rajongók maguk dönthetnek. A The Sunnak a következőt mondta: Azt olvastam, hogy JJ elég nyitott ebben a kérdésben. Mostanság rengeteg ilyen levelet kapok rajongóktól: »Az iskolában terrorizálnak. Nem merek coming outolni. Lehet, hogy Luke is meleg?« Én erre azt mondom: döntse el a néző. Ha úgy gondolod, hogy az, akkor meleg. Teljesen mindegy, ezért nem kell hibáztatni. Ne a szexuális beállítottsága, hanem a jelleme alapján ítéld meg a karaktert.

Az első meleg Star Wars karakter a tavaly megjelent Aftermath-ban tűnt fel, de a vásznon eddig még nem találkozhattunk nyíltan a saját neméhez vonzódó szereplővel.

emTV.hu // fotó: Getty Images

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr258443826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása