Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A TV2-höz igazol Gönczi Gábor és Szebeni István

A Tényekbe és a Mokkába érkeznek az új műsorvezetők

2016. március 08. - emTV.hu

tv2.jpgA nemrég kinevezett Kökény-Szalai Vivien célja, hogy megújítsa a TV2 Csoport hír és aktuális műsorait. A hírigazgató ennek a stratégiának az első lépéseként szerződtette a csatornához Gönczi Gábort és Szebeni Istvánt. Gönczi a Tények, míg Szebeni a Mokka műsorvezetője lesz.

gonczi_szebeni_tv2.jpg

Gönczi tizennyolc év után távozik az RTL-től, és április 11-től láthatjuk majd a TV2-n. Szebeni István nyolc év után tér vissza a csatornára, ahol korábban az Aktív és Magellán műsorvezetőjeként dolgozott.

Kökény-Szalai Vivien keresett meg, hogy lenne-e kedvem a TV2-nél dolgozni. Hét évig voltam itt korábban, gyakorlatilag innen indult a karrierem, szerettem itt dolgozni, így jó lesz visszajönni – mondta Szebeni.

Nagy sikernek tartom, hogy Gönczi Gábor és Szebeni István a TV2 csapatához igazoltak. Biztos vagyok benne, hogy az ő kvalitásaik és népszerűségük tovább erősítik a Tények és a Mokka brandeket – nyilatkozta a hírigazgató.

emTV.hu // TV2

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr138455826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása