Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Újabb netes hazugságokra derül fény

Folytatódik az MTV népszerű reality-je

2016. március 30. - emTV.hu

mtv.jpgFeljavított portré, hazug profil, elváltoztatott személyiség – hamis flörtölőkre bőven akad példa az online történelemben, amint azt az MTV Kamureg című műsora holnap induló ötödik évadában is bizonyít. Nev és Max ezúttal még az eddigieknél is durvább eseteket tár fel.

kamureg5.jpg

Előfordult már, hogy számítógépes trükkök segítségével javítottál fel egy képet magadról, amit a közösségi profilodra töltöttél? Vannak, akik ennél is tovább mennek és magukról hamis képet kialakítva csábítják gyanútlan áldozataikat saját online játszóterükre. Az MTV Kamureg (Catfish – The TV Show) című népszerű dokureality-je korábban is számtalan csalóról rántotta le a leplet: például arról a kövér lányról, aki magát modell srácnak kiadva ismerkedett, vagy a nőről, aki annyira szeretett volna nemet váltani, hogy az internet ködös világában is férfibőrbe bújt. A kamuprofilosok tökéletesen felépített álcáikkal és hízelgő szavaikkal annyira el tudják varázsolni az igaz szerelmet keresőket, hogy azok akár házasságra is lépnének velük – személyes találkozás nélkül!

Miért bújnak ilyen sokan hamis profilok mögé? Van, aki nem elégedett önmagával és úgy gondolja, esélye sem lenne a másik nemnél; van, aki a munkája kedvéért álcázza magát, például hogy elérje a rejtőzködő ügyfeleket; míg másvalaki szégyellt fogyatékossága miatt választja ezt az utat. Szerencsére azonban akadnak, akik időben felismerik a veszélyt és gyanakodni kezdenek, ha netes szívszerelmük nem hajlandó személyesen is találkozni. Ilyenkor jön a képbe Nev és Max, a két tapasztalt netes "nyomozó".

A Kamureg ötödik évadban az eddigieknél is durvább eseteket derítenek fel, az első részben rögtön egy olyan catfish nyomába erednek, aki egyszerre két srácot is szédít. Nev és Max két kamureget kap el egyben, amikor rájönnek, hogy Dejay-jel és Malikkel ugyanaz a fickó szórakozik. A folytatásban egy aggódó lány, Shuntay kérésére kezdenek nyomozni, akinek édesanyja, Jeanette kezd eltávolodni a családtól és már a házasságról beszél egy olyan pasival, akit soha nem látott. Hasonló cipőbe kerül Leuh is, aki első látásra beleszeretett a szörfös Justinba. A személyes találkozásra tett két sikertelen kísérlet után azonban elgondolkodik, hogy Justin valóban álmai férfija-e, vagy ő csak egy a srác online szeretőinek sorában.

Kamureg ötödik évad premier csütörtökön este nyolctól az MTV műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr118545844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása