Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Érkezik az RTL új gasztro reality-je

Hétfőn indul a Hagyjál főzni!

2016. április 02. - emTV.hu

rtl2.jpgHétköznap este fél kilenckor egy újabb gasztro reality-vel gazdagodik a tévés paletta. A szórakoztató családi főzőműsorként aposztrofált műsorban két fős csapatok mérik össze tudásukat. A műsorvezető Istenes Bence mellett Vajda Pierre is feltűnik majd a képernyőn.

Az RTLII Hagyjál főzni! című új családi főzőműsorában hétköznap esténként két fős, családtagokból álló csapatok mérik össze főzőtudásukat a konyhában. A versenyzők a kedvenc családi receptjeiket közül készítik el. A műsor lényege, hogy a "felnőtt korú gyermekeknek" egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt. A csavar, hogy a konyhában a tapasztalatlan gyerekek ügyködnek, az anyukák pedig csak a konyhapult mellől irányíthatják őket, de tevékenyen nem vehetnek részt a főzési folyamatban. Csupán akkor avatkozhatnak be, ha megnyomják a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg. Miután elkészültek a csapatok ételeikkel, Vajda Pierre ételkritikus dönti el, kinek a főztje jobb. Amelyik páros nyer, az pénznyereményt kap.

A műsorban nem a kimagasló konyhai tudás számít, hanem az összhang anya és gyermeke között annak érdekében, hogy lefőzzék az ellenfelet.

A műsor alapjául szolgáló Mi madre cocina mejor que la tuya sikerrel futott többek között Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is.

Hagyjál főzni! premier hétfőn 20:30-kor az RTL II műsorán!
további epizódok hétköznaponként 20:30-tól

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr48553734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása