Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A segítség ma házhoz jön az RTL Klub műsorán

A gyermekvállalás után visszatérni a modellkedéshez

2016. április 24. - emTV.hu

rtlklub.jpgAz RTL Magyarország tavaly nyílt pályázatot írt ki új hétvégi magazinműsorok gyártására. Ezek közül egy már ma elindul. Délelőtt érkezik A segítség házhoz jön című életmódváltó műsor. Az RTL célja az, hogy magas színvonalú, korszerű és érdekes tartalmakat sugározhasson a főműsoridőn kívül is.

a_segitseg_hazhoz_jon.jpg

Vasárnap délelőttönként (első adás ma 11:15-kor) válthatunk majd életmódot A segítség házhoz jön című műsorral, melynek háziasszonya Tomán Szabina lesz. Ő maga is megküzdött azért, hogy a gyermekvállalás után vissza tudjon térni a modellkedéshez, tehát személyes tapasztalatai is vannak arról, milyen nehéz a felszedett kilókat leadni és életmódot váltani. A műsorban az otthonukban keresi fel a műsor szereplőit, hiszen a konyha és a hűtő árulkodik leginkább arról, milyen rossz táplálkozási rutinok vezettek vagy vezethetnek nagy eséllyel egészségügyi problémákhoz. De a műsor háziasszonya más jelekre is figyel, a szereplők bőrének, hajának állapotából is tud következtetni arra, milyen változásokra lenne szükségük, hogy egészségesebben élhessenek.

Jövő szombaton (első adás 30-án 9:40-kor) debütál a kissé Friderikusz Gyerekszáj című műsorára hasonlító Kisdumások, melyben a Heti Hetes oszlopos tagja, Hajdú Steve teszi fel ügyeletes nagybácsiként a hét aktuális kérdéseit, amire négy hat és tíz év közötti kisdumás válaszol. Hétről-hétre olyan kérdések merülnek fel, mint például, hogy mit vág a derelyevágó és milyen dalt játsszunk egy hurkatöltőn? Sok-e ha hét fiúba szerelmes az ember és az alterego kifejezés öregembert jelent-e? A beszélgetésekbe sztárvendégek is bekapcsolódnak majd, többek között Pásztor Anna, Bessenyei Péter és Danny Blue.

A Fitt Mánia, is jövő szombaton (első adás 30-án 13:20-kor) indul. Csipak Emese és Faragó Melinda segít majd a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak épp úgy, mint azoknak, akik már régóta szeretnek sportolni. A két műsorvezető kipróbálják és tesztelik a legkeményebb csoportos órákat. A műsorban szakemberek segítenek a konditermi edzésben gyakorlatokkal, izomcsoportonkénti edzéstervvel, recepteket adnak az egészséges diétákhoz és kibogozzák a táplálékkiegészítők kusza világát.

Ezen kívül az RTL Klubon már korábban is látható Egészségkalauz teljesen megújult, de a műsorvezető páros továbbra is a Dombóvári Vanda és Győrffy Pál alkotta duó marad. A 4Ütem című autós műsort pedig Autogram címen kereshetik a nézők az RTL Klub műsorán.

emTV.hu // M-RTL // fotó: RTL & tomandiet.com

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr568657984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása