Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Exkluzív interjú Candice Pattonnal

A második évaddal folytatódik a Flash a Viasat3-on

2016. május 23. - emTV.hu

viasat3.jpgA Flash egy pörgős tempójú szuperhős-dráma, amely a leggyorsabb ember villámgyors kalandjait követi és meséli el. Holnap érkezik a sorozat második évada a Viasat3 műsorára, ezen alkalomból pedig következzen az Iris Westet alakító csinos Candice Pattonnal készült beszélgetés.

Hogyan írnád le Iris lelkivilágát a második évad kezdetekor?

Candice Patton: Iris barátja egy féreglyukban rekedt. Ez egyértelműen szívás! Sok veszteség érte – de emellett megküzd Mason Bridge elvesztésével is, aki a mentora volt. Emellett még az apja és a legjobb barátja is titkolóznak előtte, így nagyon sok érzelmi problémája van, miközben ő csak szeretné érezni, hogy elismerik és tisztelik. Szerintem a második évad kezdetétől látni fogjuk Iris-t, ahogy továbblép az Eddie elvesztéséből eredő fájdalmán. Csatlakozni fog a S.T.A.R. Labs-hez és folytatja munkáját, minden erejével az előrelépésén fog dolgozni.

Miben változott Iris az első évad eseményeinek hatására?

C. P.: Iris-t az első évad nagy részében bizonytalanságban tartották és nem állt kapcsolatban a S.T.A.R. Labs Flash csapatával. Ráadásul kirekesztettnek és elárultnak érzi magát apja és legjobb barátja miatt. Érzelmileg ez egy nagyon durva évad volt. A másodikba lépve viszont láthatjuk majd Iris-t, ahogy ezek a dolgok emésztik, de emellett képes továbblépni rajtuk és a Flash-csapat egyik értékévé válik.

candice_patton_int_1.JPEG

Az írók és producerek mennyit árultak el neked arról, hogy mi vár Iris-re az új évad kezdetekor?

C. P.: Ezt-azt elmondtak, amikor kérdeztem, de igazából nem erőltettem ezt a témát. Hogy őszinte legyek, nem is akarom tudni. Nem szeretnék túl izgatott vagy túl lehangolt lenni, mert a dolgok gyakran változnak. Ebben az évadban jobban megismerhetjük Iris-t és úgy hallom, hogy ez jól fog elsülni. Legalábbis Geoff (Johns, a DC Entertainment vezető kreatív igazgatója – a szerk.)  megígérte nekem, hogy jó lesz. Az első évad elsősorban Barry lelkivilágára, illetve az  édesapjával való kapcsolatára építkezett. Ez egyfajta családi dinamikáról szólt. A második évadban szerintem ez áttevődik majd Iris-re, és az ő családjára.

Milyen hamar kezd el dolgozni a S.T.A.R. Labs-ben?

C. P.: Mivel Iris már tudja az igazságot a Flash-ről, értelmetlen lenne továbbra is kihagyni őt. Egyébként is nagyon kitartó. A jeleneteim többsége a S.T.A.R. Labs-ben van, így a kezdetektől láthatjuk a többiekkel együtt dolgozni.

Ez mennyire izgalmas számodra?

C. P.: Inkább érdekes és jó, mert eddig nem dolgoztam együtt így olyan színészekkel, mint Carlos Valdes és Danielle Panabaker. Ugyancsak érdekes a S.T.A.R. Labs konzoljai előtt ülni és véleményezni, vagy mondjuk olyan szereplőkkel beszélni, akiket tavaly nem nagyon láttam.

candice_patton_int_2.JPEG

Most, hogy Iris tud Flash-ről, mit fog tudni hozzátenni a csapathoz? Hogy fog a dinamizmus működni a laborban?

C. P.: Még nem tudom, de szerintem ez már az évad elején kialakul. Nem tudom pontosan, hogy hogy fog festeni, de az alap elképzelés az, hogy Cisco és Caitlin lesznek a tudomány és technika felelősei; ők abban a legjobbak, Iris pedig a kommunikációs szálat viszi. Ő majd az emberekkel foglalkozik, megvan benne az a képesség, hogy az utcán dolgozzon emberek között. Abban nagyon tehetséges.

Izgalmas, hogy végre a Flash-csapat szerves részévé válsz?

C. P.: Persze. Iris kitűnő, ikonikus riporter, és minden bizonnyal ebbe az irányba indulunk el a második évadban, ami nagyon király. Iris tudja, hogy hogyan beszéljen az emberekkel, és úgy képes kiszűrni a lényeget, ahogy más emberek nem. A Flash-csapatnak szüksége van ilyen jellegű információkra is, szóval biztosan fontos szerepe lesz, mert olyan információkat is meg tud szerezni, amiket számítógépből nem lehet kinyerni. Néha szükséges, hogy személyesen kerülj kapcsolatba emberekkel, hogy megfoghasd a lényeget

candice_patton_int_3.JPEG

Az első évadban megesett, hogy elpáholtál valakit. Szeretnél több ehhez hasonlót látni a második évadban?

C. P.: Abszolút! Imádom, amikor a producerek azt mondják, hogy fogj egy csavarkulcsot, és vágd fejbe vele! Én pedig igen, naná, csináljuk! És az alakváltó dolgokat szintúgy. Azok a jelenetek nagyon jók. Mókás dolog Iris-t alakítani, amikor ezeket csinálja, szóval remélem több ilyen lesz.

Hogyan jellemeznéd Iris és Barry kapcsolatát a második évadban? Hogy fog alakulni a későbbiek során?

C. P.: Nem tudom, habár úgy vélem, Iris és Barry mindig jól meglesznek. Olyan régóta ismerik egymást, hogy ők mindig barátok maradnak és mindig is szeretni fogják egymást. Nem hiszem, hogy ez valaha megváltozna. Én személy szerint örülnék, ha Iris és Barry többet cukkolná egymást, ahogy korábban az első évadban láttuk őket moziba menni és bowlingozni. Szerintem nagyon jó látni ilyen pillanatokat. Szóval igen, mindig ott lesznek egymás életében valamilyen módon.

Melyik a kedvenc jeleneted az első évadból?

C. P.: Volt néhány. Az a meghitt pillanat Barry-vel a S.T.A.R. Labs-ben meghatározó volt. Hogy tudsz hazudni nekem? Én vagyok a legjobb barátod. Nekem mindent elmondasz. Szerintem ez egy nagyon fontos pillanat volt mindkettejük számára. Na meg persze a cunami jelenet. Filmezési szempontból az nagyon kultikus és romantikus volt. Benne volt minden, amit imádhatsz egy képregényben. Ennek részévé válni nagyon, nagyon király.

A sorozat írói Greg Berlanti, Andrew Kreisberg és a DC Entertainment vezető kreatív igazgatója Geoff Johns, a főszereplő pedig Barry Allen, a Central City Rendőrség törvényszéki nyomozó asszisztense. Barry-t gyerekként Joe West nyomozó vette magához, miután édesanyja gyilkosság áldozatává vált, és emiatt apját – jogtalanul megvádolva –  bebörtönözték. A S.T.A.R. Laboratórium részecskegyorsítójában bekövetkezett balesetet követően hihetetlen energiával feltöltve találja magát, aminek köszönhetően szupersebességgel képes mozogni. Flash álarca mögé bújva Barry az új képességeinek köszönhetően felesküszik Central City lakóinak védelmére a gazemberekkel szemben – akik többsége ugyancsak érintettek a részecskegyorsítónál történt robbanásban.

Flash – A Villám keddenként 21:00-kor dupla résszel a Viasat3 műsorán!

emTV.hu // Viasat3 // Warner Bros. Entertainment Inc.

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr968740474
süti beállítások módosítása