Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma érkezik a Simpson család legújabb évada

A magyar FOX műsorán is elindul a huszonhetedik évad

2016. június 17. - emTV.hu

fox.jpgA Simpson család a leghosszabb ideje vetített animációs sorozat a televíziózás történetében, amely a nézők és a kritikusok körében is töretlen népszerűségnek örvend. Az 1989-ben indult műsor több mint százötven elismerést nyert, köztük 31 Emmy-díjat.

A műsor világszerte ismert, ma már legendásnak mondható karakterei görbe tükröt tartanak a nézők elé. A családfő, Homer egy lusta, motiválatlan, kétbalkezes semmirekellő, aki imádja a Duff sört és minden ételt, ami rántva van. Felesége, Marge a család szeretetre méltó úrnője, aki az önmérséklet és gyakorlatiasság hangja a sorozatban. Folyton csatározó gyermekeik pedig az ördögfióka Bart, a nyolc évesen is koravén Lisa, valamint Maggie, aki az érzelmek egész palettáját tudja kifejezni cumija segítségével.

Az új részekben a család kalandjai tovább folytatódnak: Homer és Marge úgy döntenek, hogy egy ideig külön folytatják útjukat, majd Homer találkozgatni kezd egy húsz év körüli lánnyal, később pedig veszít a pókeren, hatalmas adósságba sodorva magát. Az egyik epizódban Bart és Liza szuperképességeket kap, Homer pedig elveszíti a rövid távú memóriáját, ami számos bonyodalmat okoz.

A FOX izgalmas játékot is hirdetett itt!

A Simpson család XXVII premier ma 19:10-kor a FOX műsorán!
további dupla epizódok minden hétköznap 19:10-kor

emTV.hu // FOX

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr558817950
süti beállítások módosítása