Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nem csak a húsz éveseké a világ

Fittebb vagy, mint egy nyugdíjas?

2016. július 07. - emTV.hu

tlc.jpgManapság senki nem lepődik meg azon, hogy az egészséges életmód egyre trendibb a felnőttek körében. Na de mi a helyzet az idősebbekkel? Amerikában új trend alakult ki: a szuperfitt nyugdíjasoké. Erről szól a TLC legújabb sorozata, a Fittebb vagy, mint egy nyugdíjas?.

fittebb_vagy.jpg

Amerikában új trend alakult ki: a szuperfitt nyugdíjasoké. A floridai Sun City Centerben élő idősek mindent megtesznek, hogy öregkorukban is sportosak maradjanak. De mi történik, ha négy tunya, egészségtelen életmódot élő brit fiatalt küldünk, hogy lakjanak együtt a világ legfittebb nyugdíjasaival?

A huszonegy éves, sült csirke függő Kevin Jay, a lusta, huszonkét éves anyuka, Caroline Miller, a tizennyolc éves tekintélygyűlölő dohányos, Jacqualine Oliver és a huszonegy éves, testétől szenvedő, pizzafaló Sean Ryan élete mostantól alaposan megváltozik.  Egy hetet töltenek el a szuperfitt, hetvenegy éves Rolande Poulinnal és hatvanegy éves férjével, Berttel, illetve a hatvankilenc éves, egykori New York-i rendőrtiszttel, Bruce Andersonnal és hatvanhat éves feleségével, Joannel. Mind a négy házigazda nyugdíjaskorú ugyan, de fizikailag csúcsformában vannak. Legyen szó maratoni futásról vagy napi edzésről a konditeremben, mind várják már, hogy alaposan gatyába rázzák a négy lusta brit fiatalt!

Fittebb vagy, mint egy nyugdíjas? premier ma 21:00-kor a TLC műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr738873822
süti beállítások módosítása