Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ábel Anita és Tilla a Drágám, add az életed! műsorvezetői

Feltűnik majd Győrfi Pál és felesége, valamint Zoltán Erika és Kátai Róbert is

2016. augusztus 05. - emTV.hu

tv2.jpgFolytatódik a TV2 vetélkedője, a Drágám, add az életed! A második évadban továbbra is a párok hölgytagjai licitálnak, míg a pasik végrehajtják a már-már teljesíthetetlen feladatokat. Ebben a szezonban Ábel Anita műsorvezető-társa Till Attila lesz, aki nagyon örül a közös munkának.

dragam_add_s2.jpg

A hétköznap esténként jelentkező show adásaiban továbbra is a párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! Különlegesség, hogy a sztárpárok mellett idén egy héten keresztül bevállalós, vagány civil szerelmesek is megméretik magukat. Az ősszel képernyőre kerülő műsorban Ábel Anita vezetésével licitálnak a hölgyek, míg Till Attila terelgeti majd a párok férfi tagjait. A felvételek már gőzerővel zajlanak, az új műsorvezető páros pedig nagyon élvezi a közös munkát.

"A Kismenőkben már dolgoztunk együtt, de nagyon örülök, hogy most műsorvezető partnerként vihetünk egy műsort Tillával. Húsz éve ismerjük egymást, sőt, ott voltam, amikor a felesége, Kriszta bejelentette, hogy össze fognak házasodni. Szóval nem mai barátság a miénk. Nagyon értjük egymás humorát és ezt a műsorban is láthatják majd a nézők" – meséli Ábel Anita.

"Végre műsorvezetőként is összekerültünk!" – mondja lelkesen Tilla. "Mindketten a Balaton szerelmesei vagyunk, úgyhogy hatalmas vízparti bulikkal alapoztunk a felvételekre. Miközben a gyerekek és a kutyák a nyakunkon ugráltak, mi a műsorról egyeztettünk. Ráadásul mivel nekem nincs jogosítványom, Anita fuvaroz, ami azért is baromi jó, mert ő katonásan fegyelmezett, pontos és precíz, míg én pontatlan és szétszórt vagyok, de hála neki, így mindig időben megérkezünk a forgatásokra" – árulta el Tilla.

A TV2 műsorában a civil párok mellett feltűnik majd többek között Győrfi Pál és felesége, Adrienn, Zoltán Erika és Kátai Róbert, valamint Apáti Bence és párja, Földi Lea is.

emTV.hu // TV2

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr878955440
süti beállítások módosítása