Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az olimpia alatt ingyen érhetők el a sportközvetítések a MyTV-n

Az élő sportközvetítések csábítják a legtöbb magyart a mobiltévézésre

2016. augusztus 05. - emTV.hu

telenor.jpgAz olimpia ideje alatt regisztrációs és előfizetői díjtól mentesen lehet majd követni a Telenor MyTV-n az M4 Sport és az M5 csatornákon sugárzott ötkarikás sportközvetítéseket, függetlenül attól, hogy valaki Telenor előfizető-e vagy sem. Sőt! lesz ingyenes a Minimax és AMC open window is!

rio_mytv.jpg

A legfontosabb az, hogy a Telenor mobilinternet előfizetői számára augusztus 31-ig belföldön a MyTV használatáért nem kell adatforgalmi díjat fizetni, illetve 16-ig a Minimax, 16-tól 30-ig pedig az AMC tévécsatorna adása is díjmentes MyTV hozzáféréssel.

Az okostelefonon és táblagépen való tévénézés előnyeit a legtöbben idén nyáron, a labdarúgó-Európa-bajnokság alatt fedezték fel: a statisztikák alapján a MyTV indítása óta a magyar válogatott mérkőzéseit nézték a legtöbben a szolgáltatás igénybevételével. Ehhez természetesen az is hozzájárult, hogy a Telenor a MyTV-n ingyenesen elérhetővé tette az M4 Sport tévécsatorna élő műsorát és a mérkőzések követéséhez kapcsolódó adatforgalmi díjat is ajándékba adta előfizetőinek.

A Telenor az augusztus 5-én kezdődő nyári olimpiai játékok alatt is ingyenes hozzáférést biztosít az M4 Sporton és M5 csatornán sugárzott sportközvetítésekhez. Mivel a vállalat nem csak a sportrajongóknak szeretne kedvezni, 2016. augusztus 3-tól 16-ig a Minimax gyerekcsatorna műsorát is ingyenesen elérhetővé teszi, ha a felhasználó regisztrált a MyTV Közszolgálati Csomagjára. A Minimaxos kampányt a Fear the Walking Dead és más sikersorozatairól ismert AMC tévécsatornáé váltja, amelyet 2016. augusztus 16-tól 30-ig lehet előfizetés nélkül, ingyenes regisztráció birtokában nézni a MyTV-n.

Saját mobilügyfelei számára a vállalat belföldön nem számítja fel a MyTV alkalmazáson keresztül nézett csatornák által generált adatforgalmat sem.

Jelenleg több mint százezer regisztrált felhasználója van a szolgáltatásnak, akiknek hetven százaléka okostelefonon, húsz százalékuk táblagépen, tíz százalékuk pedig böngészőből vagy tévén használja a szolgáltatást.

emTV.hu // Telenor // képünk illusztráció

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr558955322
süti beállítások módosítása