Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szeptemberi premierek az AXN-en

Jön a Quantico és a Stalker, valamint a Sherlock különkiadása is

2016. augusztus 17. - emTV.hu

axn.jpgSzeptember 6-án jön a Quantico, melyben az FBI újoncainak mindennapjait követhetjük végig, akik a felvételi után kiképzésre érkeznek az FBI kiképzőközpontjába. Másnap Zaklatók címmel érkezik a Stalker, de mindezek előtt még jön a Sherlock különkiadása is, A szörnyű menyasszony.

ncis_no.jpg

A bollywoodi szupersztár, Priyanka Chopra főszereplésével készült Quantico sorozat két idősíkban mutatja be egy New York-i terrortámadás történetét. Egyrészt a múltban, a quanticói FBI Akadémián az újoncok mindennapjait követhetjük nyomon, és fokozatosan arra is fény derül, hogy a kadétok egyike beépített terrorista. A jelenben pedig a Chopra által alakított karaktert, Alex Parrisht vádolják meg a Grand Central pályaudvar ellen elkövetett terrortámadás kitervelésével. A főhősnek menekülnie kell, de természetesen saját maga is nyomozni kezd, hogy bebizonyítsa ártatlanságát, és megtalálja az igazi tettest, aki feltehetően szintén FBI-újonc.

A Pletykafészek író-producere, Joshua Safran és a producer Mark Godron, akinek többek között A Grace klinika és a Gyilkos elmék sorozatokon is dolgozott, együtt alkották meg a Quanticót, így nem csoda, hogy az akción  és az összeesküvéseken túl rengeteg szerelmi affér, intrika és váratlan fordulat jellemzi a sorozatot. 

A Zaklatókban Dylan McDermott alakítja Jack Larsen nyomozót, aki nemrég került át a Los Angeles-i rendőrséghez a New York-i gyilkossági csoporttól. Magabiztossága, erős személyisége és megkérdőjelezhető viselkedése korábban már többször bajba sodorta, de akár még értékes csapattag is válhat belőle az új munkahelyén. Főnöke, Beth Davis hadnagy egy erős, céltudatos személyiség, aki szakértőnek számít a maga területén, és akinek az áldozatként megélt traumatikus élményei jelentik a hajtóerőt a nyomozások során.

A második évaddal az NCIS: New Orleans nyomozói is visszatérnek a képernyőre. Szeptember elsejétől csütörtök esténként oldják meg a haditengerészet legújabb gyilkossági ügyeit. Az NCIS-ből már jól ismert Gibbs ügynök természetesen ebben az évadban is felbukkan majd, hogy besegítsen egy nehéz ügy erejéig.

Idén ősszel a Benedict Cumberbatch által megformált Sherlock Holmes is visszatér a képernyőre az AXN-en. A sorozat legújabb, Sherlock: A szörnyű menyasszony címet viselő epizódját szeptember 5-én vetíti a csatorna. A széria különkiadásában Sherlock és Watson a 19. századi Londonban nyomoznak egy olyan gyilkos után, aki látszólag a sírból tért vissza. Az epizód fogadtatása igen vegyes volt, a legtöbb kritikus a történetet találta méltatlannak a szériához, de a rajongóknak még így is kötelező darab lehet ez a rész a 2017-ben érkező folytatás előtt.  

Szeptemberben tovább folytatódik a Titkok és hazugságok második évada és a Gyilkos elmék: Túl minden határon című sorozat is. A Titkok és hazugságok második évadának első része a premier után egy hétig az AXN Playerben is megtekinthető lesz. Ugyanide az aktuális részeket kiegészítő webizódok is rendszeresen felkerülnek majd. 

NCIS: New Orleans II | szeptember 1. csütörtök 21:00 | AXN dupla epizóddal
Sherlock: A szörnyű menyasszony premier | szeptember 5. hétfő 21:00 | AXN
Quantico premier | szeptember 6. kedd 21:00 | AXN dupla epizóddal
Zaklatók | szeptember 7. szerda 22:00 | AXN

emTV.hu // AXN

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6810421658
süti beállítások módosítása