Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Közel egy hónapig kódolatlanul érhető el a Prime

A csatorna hétfőn este kilenckor indul

2016. szeptember 02. - emTV.hu

prime.jpgHétfőn este kilenckor indul a Prime, a Vajna András tulajdonában álló közpénzből kitömött TV2 új csatornája. A műsor október 3-ig kódolatlanul fogható az állami tulajdonban lévő Antenna Hungária által üzemeltetett MinDig TV-n. Lesznek sorozatpremierek és filmek is, íme a kínálat.

Három új sorozat érkezik, a Gotham, a Scream Queens – Gyilkos történet és a Zoo – Állati ösztön, míg hétfőn a The Maze Runner – Az útvesztő című országos premierrel kezdi meg műsorát a csatorna. Az országos filmpremierek azonban ezzel nem érnek véget, hiszen az indulás hónapjában minden hétfőn és pénteken este kilenc órától olyan mozik várják a mozik szerelmeseit, mint a Kódjátszma, vagy az Ötéves jegyesség című vígjáték Emliy Blunt és Jason Segel főszereplésével. A nagyváros forgatagából kiszakadva, a Hippi-túra sztorijában egy különös kalandra indulhatnak a nézők Jennifer Aniston oldalán, míg a 40 és annyi a negyedik X minden nyűgét és komédiáját vászonra viszi, hogy ezzel garantálja a munka utáni kikapcsolódást.

Keddenként Ryan Murphy legújabb horror-komédiája a Scream Queens – Gyilkos történet érkezik a képernyőre, szerdánként a Zoo – Állati ösztön tartja majd izgalomban a nézőket, csütörtökönként pedig a DC Comics képregényeinek világát eleveníti fel a Gotham. A ráhangolódásról a Gyilkos számok ismétlése gondoskodik keddtől csütörtökig este kielnc órától. A délután sem maradhat azonban ismétlések nélkül; A dadus, Bűbájos boszorkák, Doktor House, a krimik kedvelőinek pedig a Shark – Törvényszéki ragadozó, a Nyomtalanul és az NCIS: Los Angeles gondoskodik majd újabb felderítetlen helyzetekről.

2016. szeptember 5. és október 3. között közel egy hónapig kódolatlanul elérhető a Prime műsora minden MinDig TV néző számára, a 17. programhelyen.

Hétfőn este kilenc órától Prime!

emTV.hu // TV2

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7611670934
süti beállítások módosítása