Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új évaddal érkezik a Röhej

Kínos balesetek, hatalmas esések és rengeteg más, őrült élethelyzet

2016. szeptember 05. - emTV.hu

mtv.jpgÚjabb adag fájdalmasan nevetséges házi videóval tér vissza mától a Röhej az MTV műsorára. Az új, nyolcadik évadban Rob Dyrdek és csapata bebizonyítja, hogy legjobb öröm a káröröm, miközben a nézőkkel együtt elemzik ki az interneten terjedő legröhejesebb vírusvideókat. Premier ma este az MTV-n!

mtv_rohej.jpg

Az internetes videómegosztókon megállás nélkül jelennek meg újabb és újabb mulatságos videók, ezért Rob Dyrdek, a Röhej műsorvezetője úgy döntött, ideje újra kielemezni és kinevetni a legjobb klipeket két állandó vendégével, Chanel West Coast rapperrel és Steelo Brim tévésztárral. Mivel Rob profi gördeszkás, előszeretettel játszik le olyan extrém sportos videókat, amikben a mutatványok annyira rosszul sülnek el, hogy arra még a legkárörvendőbbek is felszisszennek.

Ahogy azt már megszokhatták a nézők, ez az évad is tele lesz sztárvendégekkel: többek között Leona Lewis énekesnő, Redfoo, az LMFAO oszlopos tagja, és T-pain rapper is csatlakozik Rob Dyrdekhez és állandó vendégeihez, hogy együtt röhögjék könnyesre magukat az internet legnagyobb idiótáin és kitartóan próbálkozó, de végül szerencsétlenül járó balfékein.

Röhej VIII premier ma 22:00-kor az MTV műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6911678981
süti beállítások módosítása