Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Várkonyi Andrea műsorával indul ma a FEM3 életmódcsatorna

Kedden további két saját gyártású műsor indul még

2016. szeptember 05. - emTV.hu

fem3.jpgMa este kilenckor a Micsoda nők! Várkonyi Andreával című új talkshow-val indul újra a FEM3, ezúttal életmódcsatornaként. A hetente jelentkező műsorban Várkonyi új oldalát mutathatja meg a nézőknek, lazább és humorosabb lehet, amit eddig híradósként nem engedhetett meg a képernyőn.

"A híradózás komoly műfaj, ott nem volt helye a személyes véleményemnek. A műsoromban végre kibontakozhat a lazább énem, lehetőségem van véleményt formálni és akár pikáns témákra is reflektálni" – mondta Várkonyi Andrea. A hétfő esti első adásban beszélgetőpartnerei Hevesi Kriszta, Majoros Hajnalka és Kormos Anett lesznek, a meghívott férfi vendégek pedig Imre Géza párbajtőröző, valamint Ambrus Attila, a "viszkis".

Kedden további két saját gyártású műsor indul, melyből az első kissé kakukktojás. Hétköznap délelőttönként visszatér a FEM3 Café.  Czippán Anett és Berki Krisztián mellett négy új műsorvezető is debütál: Mádai Vivien, Polyák Lilla, Stohl Luca és Kinter Oszkár. Az első héten Czippán Anett és Kinter Oszkár lesznek a házigazdák.

Szintén keddtől délutánonként látható Joshi Bharat új, beszélgetős műsora. A vicceskedő című Joshi, a legjobb barát minden adásának vendége lesz egy-egy ismert ember, aki az élet fontos dolgairól, örömökről, drámákról beszél majd. A keddi, első adásban az éppen a Sláger TV-vel vitában álló Galambos Lajos lesz a vendég, aki az elmúlt évek viszontagságairól mesél és arról, hogy már-már megszállottan szeretné bizonyítani az igazát. Ez nem tudom mit jelent pontosan, bizonyára mégsem lopott áramot. A műsor egyébként délután 16:40-kor kezdődik

A saját gyártás mellett, számos vásárolt tartalom várja a nézőket melyekről ebben a cikkben már korábban írtunk.

Az új FEM3 (csakúgy, mint az Izaura TV és a Zenebutik) ingyenesen fogható a MinDig TV platformján, továbbá a UPC Digital Gold csomagjában. A TV2 tájékoztatása szerint a tárgyalások folyamatosan zajlanak a terjesztési partnerekkel, hogy minél több háztartásban elérhető legyen a csatorna.

emTV.hu // TV2

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr4911678991
süti beállítások módosítása