Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Megújult a Klasszik Rádió és a Jazzy

A két budapesti prémium rádióban több változás is történt

2016. szeptember 07. - emTV.hu

news.jpgAz újításoktól azt várják, hogy a számtalanszor temetett rádiós műfaj ismét bebizonyítja: nem csak életképes, de képes a készülékek elé csalni a karakteres műsorok iránt érdeklődőket. Vagy, ahogy a szakma mondani szokta: a zenehallgatás érzésének helyét vegye át a rádióhallgatás élménye.

radiomic.jpg

Ezt Kovács László, a Klasszik és a Jazzy programigazgatója mondta. A rádió vezetősége szeretné, ha Bálint Edina és Rímer Péter Nyitány című napindító műsora által a reggeli sáv a kultúra területén olyan etalonná váljon, mint a gazdasági szférában a szintén ugyanezen tulajdonosi kőrhöz tartozó Jazzy-n hallható Millás.

Délután Nádas György várja a hallgatókat. A station voice személye is megváltozott, mostantól Seder Gábor helyett Mihályi Győző a csatorna hangja.

A Jazzy-ben is volt változás. A korábban már sikeresen szereplő Puzsér Róbert tér vissza Önkényes Mérvadó című műsorával hétfőről péntekig délután öt és este hét óra között. Kissé átvariálták a műsorstruktúrát is, így hétvégére kerültek a magazinok, amelyek közül néhány már a rádió indulása óta része az arculatnak.

emTV.hu // radiosite.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr411684645
süti beállítások módosítása