Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Elplasztikázott hírességek a TLC-n

Félresikerült, majd helyrehozott operációk történetei

2016. szeptember 15. - emTV.hu

tlc.jpgAz Elplasztikázva a Chelsea and Westminster kórház plasztikai sebészetének kulisszái mögé enged betekintést, ahol a sebészek katasztrofálisan sikerült, elrontott beavatkozásokat hoznak helyre. A hatodik évadban híres emberek félresikerült, majd helyrehozott operációinak történeteit ismerhetjük meg.

elplasztikazva.jpg

Ilyen például Danniella Westbrook műsorvezető és színésznő, a BBC EastEnders című szappanoperájának negyvenkét éves volt szereplője, aki saját bevallása szerint is plasztikafüggő, és akinek a Chelsea and Westminster kórház plasztikai sebészei az elrontott melleit és fogait próbálják meg helyrehozni. A műsorban találkozhatunk továbbá a harmincnyolc évesen is dögös televíziós személyiséggel, Katie Price-szal, aki az Egyesült Királyság mellforradalmában, a kilencvenes években vált ismertté. A korábban Jordan néven ismert híresség mellein azóta kilenc korrekciós műtétet végeztek el.

Hogy kik azok a hírességek még, akiknek nem sikerült az arcplasztikája? És vajon a hétköznapi emberek követik-e, és ha igen, hogyan a celebek által igen preferált divatot? A TLC népszerű sorozata mindkét kérdésre választ ad.

Elplasztikázva VI premier ma 21:00-kor a TLC műsorán!

emTV.hu // LWp

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7011708657
süti beállítások módosítása