Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új évaddal tér vissza ma az Autókereskedők

Friss kalandok Mike-kal és Edd-del a Discovery Channelön

2016. szeptember 16. - emTV.hu

discovery_channel.jpgMike Brewer és Edd China – a közkedvelt autókereskedő és szerelő páros – közel másfél évtizede kutatja fel és varázsolja újjá a világ legkedveltebb régi autóit. Az Autókereskedők című sorozat ma este tíz órakor a tizenharmadik évaddal tér vissza a Discovery Channel műsorára.

Az Autókereskedők tizenharmadik évadában a dörzsölt autókereskedő, Mike Brewer és a lehetetlent nem ismerő szerelő, Edd China a haszon reményében folytatja az ikonikussá vált, öreg autók fürkészését, felújítását és eladását. Mike mindegyik epizódban elindul, hogy jó hasznot ígérő öreg járművet hajtson fel, amit aztán átad Eddnek, akinek a keze alatt a gépkocsi visszanyerheti egykori csillogását. Rengeteg a feszültség, hiszen Eddnek gyakran több tízéves járgányokat kell helyrepofoznia, Mike profitéhsége pedig csak növeli a műszaki problémák kockázatát.

Ebben az évadban is a járművek széles skálájával találkozhatunk: a 1977-es Honda CVCC-től a Dallasból ismert Mercedes-Benz 560SL-en, egy lélegzetelállító 1968-as kabrió Corvette-en át, a megtévesztő külsejű, 1963-as Volvo PV544-esig, amely versenyautóként is megállta a helyét.  De „terítékre kerül” egy ’88-as Ford Mustang, egy több mint 30 éves Chevrolet pickup, illetve a világ egyik legismertebb terepjárója, az 1965-ös Land Rover IIA. Minden esetben, amikor a páros sikeresen felújít egy automobilt, izgalmas tesztvezetésre indulnak. Ezután Mike megpróbálja nyereséggel eladni az autót. Használt kocsikból viszont még a legjobb időkben is nehéz haszonra szert tenni. Vajon Eddnek és Mike-nak sikerülhet-e?

A friss kalandokon túl ebben az évadban Mike-kal és Edd-del közösen emlékezhetünk vissza a sorozat legszebb pillanataira, az Autókereskedők különleges bestof epizódjában.

Autókereskedők XIII premier ma 22:00-kor a Discovery Channel műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8511712339
süti beállítások módosítása