Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Állóképesség Tarzan-módra

Életben maradni a vadonban

2016. szeptember 19. - emTV.hu

discovery_channel.jpgEgy távoli Karib-tengeri szigeten hét vállalkozó szellem folytat ádáz küzdelmet a zabolátlan természet embertelen körülményei között. Céljuk nem pusztán életben maradni, hanem uralni, mesterévé válni a vadonbeli nomád létnek. Ez az Amerikai Tarzan. Premier ma a Discovery Channelön!

Volt idő, amikor az emberek maguk is vadon éltek. A zsákmány halk becserkészése, a ragadozók elöli gyors fára mászás az életben maradás zálogát jelentette. Ez a korszak ugyan már a múlté, most mégis testközelből figyelhetünk olyan nőket és férfiakat, akik utat törnek az őserdőben, dühöngő zúgókon úsznak át és biztonságuk érdekében fák tetején töltik napjaikat.

A négy távoli helyszínen: őserdőben, tengerparton, szurdokokban és hegyekben játszódó hőstörténetben a Tarzan-jelöltek csak saját erejükre támaszkodhatnak, hogy a lehető legzordabb körülmények között is életben maradhassanak. Ugyanolyan kihívásokkal teli környezetben, mint egykor őseink, és csak a legegyszerűbb eszközökre és a saját szellemi és fizikai erejükre támaszkodhatnak.

A vad vízen átevezve és elérve a csöppet sem barátságos szigetet hőseink rögtön szembe találják magukat a csöppet sem barátságos sziget áthatolhatatlannak tűnő, indákkal és meredek szirtekkel szegélyezett dzsungelével és még ezer egyéb akadállyal. Az elkövetkező hetekben a kalandorok sűrű bozótokon, vad folyókon és magasan föléjük tornyosuló hegyeken kelnek át, hogy élelmet találjanak, hogy hosszú és küzdelmes küldetésüket teljesítsék.

Ma még heten próbálják legyőzni a zord körülményeket, de csak egy lesz közülük, aki végül elnyerheti a megtisztelő Amerikai Tarzan címet.

Amerikai Tarzan premier ma 22:00-kor a Discovery Channel műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr2311724299
süti beállítások módosítása