Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Hétfőn indul a Szinkron-IQ!

Az Ország Nagy Szinkronos Nyereményjátéka

2016. szeptember 29. - emTV.hu

szinkron_iq.jpgHétfőn indul a Szinkron-IQ, Az Ország Nagy Szinkronos Nyereményjátéka, mellyel akár egy 109 centis full HD tévét is nyerhettek, de gazdára talál még egy huszonöt- és egy tízezer forintos vásárlási utalvány is. Nem kell mást tenni, mint megtippelni, mely színészek hangját halljátok a hangfelvételeken.

A játék hétfőn kezdődik, és két helyen zajlik majd párhuzamosan. Itt, illetve a ThatsDoro.comon, amely nem más, mint az emTV.hu videós műsorvezetőjének, Tóth Dorónak oldala. Mindkét oldalon egyaránt nyolc-nyolc hangfelvételt találtok majd. Ezeket kell meghallgatni és emailben elküldeni a tizenhat magyar színész nevét.

A legtöbb helyes tippet beküldők között egy Sencor full HD LED televíziót sorsolunk ki. Gazdára talál még egy huszonöt, illetve egy tízezer forintos műszaki cikkekre beváltható vásárlási utalvány is, melyet a második és a harmadik legtöbb helyes választ beküldők között sorsolunk ki. A játék majd' egy héten keresztül tart majd hétfőtől vasárnapig.

A nyereményjátékhoz egy szürreális klip is készült, melyben Doro olyan legendás szinkronokat idéz, mint a James Bond, a Terminátor és a Reszkessetek betörők.

emTV.hu

fb.jpgdoro.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5011750663
süti beállítások módosítása