Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Itt van hét és fél perc a Szívek szállodája folytatásából

A rövid részletben szinte mindenki feltűnik a városban

2016. október 31. - Ádám // emTV.hu

Felbukkant egy hét és fél perces részlet a Szívek szállodája (Gilmore girls) A Year in the Life alcímű minisorozatából, melyet valaki minden bizonnyal illegálisan vett fel az EW Pop Festen szombaton. A négy részes, egyenként kilencven perces epizódok november 25-től érhetők el a Netfilxen.

Tovább

Hibrid mesesorozat érkezik hétfőn a Minimaxra

A szitkomot ideális arányban mixeli az animációval és a mesék világával

Teljesen új televíziós műfajt hoz a képernyőkre a Minimax. A 7 törpe és én című hibrid sorozat alapja a nagy klasszikus mese, a Hófehérke. A sorozat a klasszikus szitkomot ideális arányban mixeli az animációval és a mesék világával, ezzel egy egészen új televíziós műfaj jött létre.

Tovább

Minden sportágban van egy verseny, amely a többi fölött áll

Bundesliga és New York maraton az Eurosport jövő heti műsorán

Minden sportágban van egy verseny, amely a többi fölött áll. Olyan esemény, melynek megnyerése sokszor még egy Olimpiánál vagy egy világbajnokságnál is többet jelent. A maratoni futóknál ilyen New York. Lesz foci is, Német labdarúgó-bajnokság, azaz a Bundesliga az Eurosporton!

Tovább

Ma és holnap mentorház az X-Faktorban

Mához egy hétre indulnak az élő showk

A múlt hétvégén mind a négy mentor kiválasztotta azokat a versenyzőket, akiket továbbvisznek magukkal a mentorházba. Ezen a hétvégén kiderül, hogy kik lesznek azok az énekesek és zenekarok, akik bejutnak a jövő heti első élő showba. Íme kik segítik a mentorokat ma és holnap a döntésben.

Tovább

Pofátlan lehúzás megy a Morning Show oldalán

Csupa túlárazott bóvlit árul a Class FM reggeli műsora

Meg kell mondjam, pofátlan lehúzás megy a nemsokára elhallgató, és minden bizonnyal végleg megszűnő Class FM reggeli műsorának webshopjában. A szinte kizárólag teljesen haszontalan Morning Show-val felmárkázott termékek mellett túlárazott kedvezménykártyát is vehetsz.

Tovább

A hatodik évaddal folytatódik a Túlélőpár-baj

Irakban szolgált ex-őrmester és új-zélandi busman

A Túlélőpár-baj hatodik évadában egy nem mindennapi páros, az Irakban szolgált ex-őrmester és az új-zélandi busman küzd az elemekkel. Olykor a kiszáradással, máskor komoly faggyal kell megbirkózniuk, vagy éppen egy veszélyes ragadozóval találják magukat szemben.

Tovább

A shepherdstowni kísértetek nyomába ered az ID Xtra

Mindig a parajelenségek a legijesztőbbek

Mi történik, ha valaki paranormális jelenségekkel való találkozása miatt kér segítséget, főleg, ha még abban sem biztos, hogy nem csak az érzéki csalódás áldozata lett? A Shepherdstowni kísértetek című sorozatban egész szakértőgárda igyekszik felgöngyölíteni az…

Tovább

Bear Grylls ezúttal átlagos amerikai férfiakkal indul útnak

Vajon hogyan boldogul majd az otthonülő apuka vagy a védőügyvéd?

Bear Grylls a világhírű túlélési szakértő ezúttal kihívásra vágyó átlagos amerikai férfiakkal indul útnak, hogy együtt boldoguljanak a nomád körülmények között. Vajon hogyan boldogul majd a természetben az otthonülő apuka, a baleseti sebész, a tűzoltó és a bűnügyi…

Tovább

Jason Priestley holnaptól magánnyomozót alakít

Érkezik az Éber szemek, íme a magyar hangok

Ki ne emlékezne a Beverly Hills 90210 sorozatra, amely a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb, tíz évadot megélt szériája volt. Az egyik főszereplőt, Brendont alakító Jason Priestley egykor nők millióinak szívét dobogtatta meg. A sármos színész most új műsorral tér vissza a képernyőkre.

Tovább

Mennyit érnek Nagy-Britannia kincsei az USÁ-ban?

Brit kincsek az Újvilágba a Discovery Channel műsorán

Mennyit érnek Nagy-Britannia kincsei az USÁ-ban? Erre a kérdésre próbál választ kapni Jesse McClure a ma bemutatkozó Brit kincsek az Újvilágba című új sorozatában. Jesse meggyőződése, hogy nagyobb haszonra tehetnének szert, ha a szokásos kacatok helyett értékes brit…

Tovább
süti beállítások módosítása