Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Trump, Putyin, Schwarzenegger – Kik ők valójában?

Átformálták a világot. De jobbá tették vagy rosszabbá?

2016. október 02. - emTV.hu

natgeotv.jpgHíres, befolyásos és megosztó személyiségek eddig nem ismert arcát mutatja be a NatGeo. Van, aki nagyra tartja őket, másokat kiráz a hideg a nevük hallatán. Megosztó személyiségek, akiknek nyilatkozataival, tetteivel tele van a média. De vajon mit gondolnak róluk azok, akik ismerik őket?

A National Geographic Channel Az ember a név mögött című új sorozata megpróbálja szétválasztani a legendát az igazságtól, és olyan hírességekről fest közeli portrét, mint Donald Trump, Vlagyimir Putyin, Pablo Escobar, Szaddám Huszein vagy Arnold Schwarzenegger. Olyan ellenségek, szövetségesek, közvetlen munkatársak, bizalmasok, valamint oknyomozó újságírók nyilatkoznak egy-egy személyről, akik valóban sokat tudnak róluk, és akik olyan oldalukat ismerhették meg, ami a nagyközönség előtt eddig rejtve maradt.

A sorozat minden epizódja más-más hírességet mutat be, és a műsor készítői szinte az egész világot bejárták, hogy kamera elé állítsanak olyan illusztris interjúalanyokat, mint például John Jairo Popeye Velásquez, Pablo Escobar első számú bérgyilkosa, vagy Dr. Mowaffak al-Rubaie iraki politikus és emberjogi harcos, akit kegyetlenül megkínoztak Szaddám Huszein emberei, és aki később a diktátor kivégzését felügyelte. A számos interjúalany és eddig nem ismert történet segít abban, hogy árnyaltabb képet kapjunk azokról a személyekről, akik meghatározták korunkat.

Az ember a név mögött premier ma 20:00-kor a National Geographic Channel műsorán!

emTV.hu // National Geographic Channel

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr911759907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása