Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Itt az első részlet a The Walking Dead hetedik évadából

Andrew Lincoln: "Rick most először igazán erőtlen!"

2016. október 10. - emTV.hu

fox.jpgA hétvégi New York-i Comic Con fesztiválon került bemutatásra néhány perc a The Walking Dead hetedik évadának első epizódjából. Negan első áldozata nem is Rick Grimes lesz? A rajongók azonban egy pillanatra sem lehetnek nyugodtak, Rick élete ugyanis továbbra is veszélyben van…

Az új évadról korábban így nyilatkoztak a szereplők: Andrew Lincoln (Rick): "Rick bár próbálja erősnek mutatni magát, valójában retteg, hiszen most tényleg minden összeomolhat, amiért eddig küzdött és vért ontott. Félti a gyermekei és a saját életét, a csapat biztonságát, de önvád is van benne, hogy ő juttatta ide a többieket. Most először igazán erőtlen, amióta felébredt az apokalipszis után."

Jeffrey Dean Morgan (Negan): "Különös, hogy mennyire kevés választja el a gyűlöletet a szeretettől. Bár Negan a rosszfiú, mégis van egy olyan egyénisége és humora, hogy a nézők egyszerre fogják imádni és gyűlölni. Persze nem akarják majd elveszíteni a kedvenc szereplőiket és aggódnak a csapatért, titkon azonban nagyon is várni fogják Negan következő lépéseit."

Norman Reedus (Daryl): "Az előző évad vége valójában az új évad eleje volt. Egy csomó vegyes érzelem kavarog bennünk a folytatás kapcsán, és számunkra is nehezek ezek a jelenetek. De valahol érthető, hogy a csapat ide jutott, hiszen ha megpróbálsz egy apokalipszis idején másokon segíteni, és mindenáron megmenteni, összefogni embereket, akkor lehet, hogy egyszer csak felbukkan egy olyan kemény, erős személyiség, aki képes rá, hogy átvegye a hatalmat."

Michael Cudlitz (Abraham): "Az, hogy merre megy tovább a történet, a stáb és a csapat számára is nagyon izgalmas. Mindannyian egyszerre kapjuk meg a forgatókönyvet. Ilyenkor mindegy, hogy épp mit csinálok, azonnal elolvasom. Most is így volt, lehúzódtam a kocsival és elkezdtem olvasni a telefonomon, majd hangosan kitört belőlem, hogy »Te jó ég!«. Bennünk ugyanazok az érzelmek játszódnak le, mint bárki másban, csak kicsit hamarabb éljük át az eseményeket."

A The Walking Dead hetedik évada az amerikai premiert követően huszonnégy órán belül hazánkban is debütál.

The Walking Dead VII október 24-én, hétfőn 22:00-kor a FOX műsorán!

emTV.hu // FOX

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr711786037
süti beállítások módosítása