Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kilencedik csatornáját indítja a TV2 Csoport

Október 30-án este tízkor indul a Humor+

2016. október 10. - emTV.hu

humorplusz.jpgOktóber 30-án este tíz órakor indul az adófizetők forintjából felpumpált TV2 legújabb csatornája, a Humor+. Még aznap szórakoztató átverésekkel érkezik a csatorna saját gyártású műsora, a Kapsz egy fülest, de a későbbiekben rendhagyó mini-ütközetekkel rajtol az Ember vs. Légy is.

Vasárnap este tízkor debütál a Humor+ saját gyártású műsora, a Kapsz egy fülest, amelyben a műsorvezetők instrukciói alapján egy-egy híresség teszi próbára a gyanútlan áldozatok türelmét és nevetőizmait. Az átverések ceremóniamesterei ezúttal az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos testvérek lesznek, akik olyan inkognitóba bújt sztárokat instruálnak, mint Dér Heni, Kelemen Anna, Lakatos Márk, Csonka András, Vastag Tomi vagy éppen Miskovits Marci. Legyen szó pincérkedésről, rúdtáncról, vagy éppen jógáról, a meghökkentő helyzetek elől senki nem menekül.

Bizonyára kevesen vannak, akiknek még nem gyűlt meg a baja a legyekkel. Viszont annál ritkábban veszi fel velük bárki a harcot egy palacsintával, porszívóval vagy például bokszkesztyűvel. Az Ember vs. Légy rövid epizódjaiban nem csupán szokatlan eszközökkel, de nem mindennapi kosztümökben állnak ki a legbátrabbak, hogy egyperces meccsen győzedelmeskedjenek a szárnyas kis rovarok ellen.

Röviddel az amerikai premiert követően startol hazánkban a valóság és az animáció tökéletes ötvözete az Atyám, Zorn!, valamint szintén először érkezik a hazai képernyőre a testvérpár, Holly és Valerie, a Tesóm nyakán című sitcomban. Az Amerikai fater is tartogat majd új részeket rajongóinak, emellett a Bluth család látszatluxusába csöppenhetnek a nézők, Az ítélet: család epizódjaiban. A műsorkínálat további részében ismétlések lesznek, mint A Simpson család, az Egy rém rendes család, a Férjek gyöngye, a Joey, vagy A nevem Earl.

A csatorna arculatát, szín- és formavilágát a TV2 Csoport kreatív csapata valósította meg, a csatorna hangja Markovics Tamás.

A csatornát a UPC Digital Bronze és Gold csomagjában találhatják meg az érdeklődők. A Humor+ a további szolgáltatókkal folytatott tárgyalások eredményeként a későbbiekben egyre szélesebb körben lesz elérhető.

Humor+ október 30-án, vasárnap 22:00-tól!

emTV.hu // TV2

fb.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr4211788751
süti beállítások módosítása