Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Második születésnapját ünnepelte a Sláger TV

A csatorna mulatósai hatalmasat buliztak az évforduló alkalmából

2016. október 16. - emTV.hu

slagertv.jpgA július 1-jétől már magyar joghatóság alatt álló tévéadó születésnapi partiján együtt ünnepeltek a mulatós világ képviselői, ahol közös tortavágás és buli koronázta meg az estét. Többek között ott volt Bódi Guszti és Margó, A jó LaciBetyár, Márió, a Dupla Kávé és Csocsesz is.

bodi_guszti_es_margo.jpg

A televízió 2009. szeptember 1-jén még Nóta TV elnevezéssel, román joghatóság alatt kezdte meg a működését. 2014. szeptember 1-jén nevezték át Sláger TV-re. "Újabb mérföldkőhöz érkezett a Tematic Media Group zenecsatornája, ugyanis a magyar szerzői jogvédő hivatalhoz történő kapcsolódás után idén teljesen a magyar joghatóság alatt folytatja a működését a Sláger TV" – mondta el Fái András, a Sláger TV producere.

"Fantasztikus volt az esemény, hajnalig ropták a vendégek” – mesélte Bódi Csabi. Hozzátette, hogy a mulatós még mindig nagyon népszerű, de ebben a stílusban is szükség van a modernizációra, és igény van a minőségi dalok és klipek elkészítésére. "A Sláger TV Party nézettsége az évek során egyre csak nőtt, ami a jó daloknak is köszönhető. A csatornánál egyébként a profizmus mellett a családias, baráti hangulat uralkodik: nem versenyzünk egymással és jóban vagyunk. Ezért működik jól a Sláger TV" – tette hozzá.

A jó LaciBetyár is fergetegeset mulatott a Sláger TV második szülinapi buliján. "Igazi örömzenélés volt, nagyon jól éreztük magunkat és az ételek is különlegesen finomak voltak" – mesélte az Eszem-iszom dínom-dánom című műsor házigazdája, akinek kedvencei, a húsételek sosem hiányozhatnak a tányérjáról. "A műsorban a jó ételek és italok mellett az igazi magyaros mulatság áll a középpontban: a közönségnek az Esik eső című dalom az egyik nagy kedvence. A legkülönlegesebb felvételek mindig azok, amikor a kollégák ülnek az asztalnál: a Sláger TV-nél mindig számíthatunk egymásra és segítjük a másikat."

Szeptemberben több új műsor is debütált, mint például a Bencze Házhoz Megy.

emTV.hu // GOOD PR SOLUTION // fotó: Ripost.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr3211805857
süti beállítások módosítása