Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A repülő Fehér Ház titkai a DoQ műsorán

Ilyen az Air Force One testközelből

2016. október 21. - emTV.hu

doq.jpgHogy néz ki az amerikai elnök magángépe belülről? Hogy készítik fel az Air Force One-t egy hosszabb útra? Mit rejtenek a marylandi támaszpont kapui? A DoQ-n holnap debütáló Elnöki különgép című dokuban egy hat állomásos túrán vehetünk részt, melyen megismerhetjük a repülő Fehér Házat.

airforceone_bush.jpg

Megismerhetjük még az utazáshoz szükséges biztonsági intézkedéseket, a páncélozott limuzinokkal és harckocsikkal felszerelt repülőtereket, sőt az ex-elnök, George W. Bush vezetésével beleshetnek a repülő elnöki lakrészébe is.

Az Air Force One a Boeing 747 jelentősen átalakított, speciális berendezésekkel felszerelt változata, ami képes tizennégy órán keresztül szállítani az elnököt és csapatát, bárhova a Földön. Az Elnöki különgép című dokumentumfilm az amerikai fővárostól tizenhét kilométerre, az Andrews katonai támaszpont zárt kapui mögé kalauzolja a nézőket, túl a fegyveres őrök és a huszonnégy órás megfigyelőrendszer vigyázó szemein. Megismerhetjük az elnök biztonsági szolgálatát, bepillantást nyerhetünk a szigorúan titkos légvédelmi rendszerbe, valamint megtekinthetjük a szuperszonikus sebességhez közelítő teljesítményű motorszerkezetet is.

Elnöki különgép premier holnap 21:05-kor a DoQ műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1911826631
süti beállítások módosítása