Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma és holnap mentorház az X-Faktorban

Mához egy hétre indulnak az élő showk

2016. október 29. - emTV.hu

A múlt hétvégén rtlklub.jpgmind a négy mentor kiválasztotta azokat a versenyzőket, akiket továbbvisznek magukkal a mentorházba. Ezen a hétvégén kiderül, hogy kik lesznek azok az énekesek és zenekarok, akik bejutnak a jövő heti első élő showba. Íme kik segítik a mentorokat ma és holnap a döntésben.

gabi_begi.jpg

Tóth Gabi katonás szigorral vágott neki múlt vasárnap a székes feladatnak, a lányok kategóriájában végül Sorbán Fanni, László Cintia, Jáger Kinga, Stephanie Semeniuc, Vince Aliz Liza és Opitz Barbara kapott esélyt arra, hogy a mentorházban bizonyítsanak. Segítője a Lotfi Begi lesz.

A nézők döntése alapján idén ByeAlex mentorálja a zenekarokat. A The Crossroads, az Atomic Playboyz, a Ham ko Ham, a Soulbreakers, a The Wedding At The Slaughterhouse és a Dynamite Dudes próbálja meggyőzni ByeAlexet és Lábas Vikit, a Margaret Island együttes énekesnőjét arról, hogy ott a helyük az élő showban.

Puskás Dani, a The Biebers zenekar tagja bátyjának, Puskás Petinek segít eldönteni, hogy a fiúk kategóriájában kit vigyen magával Petics Kristóf, Türk Máté, Mata Ricsi, Dánielfy Gergely, Berki József és Dmitrij Gorbunov közül az élő műsorba.

Gáspár Laci pedig úgy döntött, hogy a huszonöt év felettiek kategóriájában Fejes Szandrát, Sárosi Anita Anisszát, Ónodi Jánost, Horváth Colettet, Balogh Esztert és Brantner Lászlót engedi tovább a mentorházba, segítője Molnár Ferenc Caramel lesz.

faktor2.jpg

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9511913053
süti beállítások módosítása