Itt van hét és fél perc a Szívek szállodája folytatásából

2016. október 31. 00:00 - Ádám // emTV.hu

A rövid részletben szinte mindenki feltűnik a városban

Felbukkant egy hét és fél perces részlet a Szívek szállodája (Gilmore girls) A Year in the Life alcímű minisorozatából, melyet valaki minden bizonnyal illegálisan vett fel az EW Pop Festen szombaton. A négy részes, egyenként kilencven perces epizódok november 25-től érhetők el a Netfilxen.

Tovább
komment

Hibrid mesesorozat érkezik hétfőn a Minimaxra

2016. október 30. 16:00 - emTV

A szitkomot ideális arányban mixeli az animációval és a mesék világával

Teljesen új televíziós műfajt hoz a képernyőkre a Minimax. A 7 törpe és én című hibrid sorozat alapja a nagy klasszikus mese, a Hófehérke. A sorozat a klasszikus szitkomot ideális arányban mixeli az animációval és a mesék világával, ezzel egy egészen új televíziós műfaj jött létre.

Tovább
komment

Minden sportágban van egy verseny, amely a többi fölött áll

2016. október 29. 16:00 - emTV

Bundesliga és New York maraton az Eurosport jövő heti műsorán

Minden sportágban van egy verseny, amely a többi fölött áll. Olyan esemény, melynek megnyerése sokszor még egy Olimpiánál vagy egy világbajnokságnál is többet jelent. A maratoni futóknál ilyen New York. Lesz foci is, Német labdarúgó-bajnokság, azaz a Bundesliga az Eurosporton!

Tovább
komment

Ma és holnap mentorház az X-Faktorban

2016. október 29. 14:00 - emTV

Mához egy hétre indulnak az élő showk

A múlt hétvégén mind a négy mentor kiválasztotta azokat a versenyzőket, akiket továbbvisznek magukkal a mentorházba. Ezen a hétvégén kiderül, hogy kik lesznek azok az énekesek és zenekarok, akik bejutnak a jövő heti első élő showba. Íme kik segítik a mentorokat ma és holnap a döntésben.

Tovább
komment

Pofátlan lehúzás megy a Morning Show oldalán

2016. október 29. 10:00 - Ádám // emTV.hu

Csupa túlárazott bóvlit árul a Class FM reggeli műsora

Meg kell mondjam, pofátlan lehúzás megy a nemsokára elhallgató, és minden bizonnyal végleg megszűnő Class FM reggeli műsorának webshopjában. A szinte kizárólag teljesen haszontalan Morning Show-val felmárkázott termékek mellett túlárazott kedvezménykártyát is vehetsz.

Tovább
komment

A hatodik évaddal folytatódik a Túlélőpár-baj

2016. október 28. 19:00 - emTV

Irakban szolgált ex-őrmester és új-zélandi busman

A Túlélőpár-baj hatodik évadában egy nem mindennapi páros, az Irakban szolgált ex-őrmester és az új-zélandi busman küzd az elemekkel. Olykor a kiszáradással, máskor komoly faggyal kell megbirkózniuk, vagy éppen egy veszélyes ragadozóval találják magukat szemben.

Tovább
komment

A shepherdstowni kísértetek nyomába ered az ID Xtra

2016. október 28. 17:00 - emTV

Mindig a parajelenségek a legijesztőbbek

Mi történik, ha valaki paranormális jelenségekkel való találkozása miatt kér segítséget, főleg, ha még abban sem biztos, hogy nem csak az érzéki csalódás áldozata lett? A Shepherdstowni kísértetek című sorozatban egész szakértőgárda igyekszik felgöngyölíteni az…

Tovább
komment

Bear Grylls ezúttal átlagos amerikai férfiakkal indul útnak

2016. október 27. 19:00 - emTV

Vajon hogyan boldogul majd az otthonülő apuka vagy a védőügyvéd?

Bear Grylls a világhírű túlélési szakértő ezúttal kihívásra vágyó átlagos amerikai férfiakkal indul útnak, hogy együtt boldoguljanak a nomád körülmények között. Vajon hogyan boldogul majd a természetben az otthonülő apuka, a baleseti sebész, a tűzoltó és a bűnügyi…

Tovább
komment

Jason Priestley holnaptól magánnyomozót alakít

2016. október 27. 16:00 - emTV

Érkezik az Éber szemek, íme a magyar hangok

Ki ne emlékezne a Beverly Hills 90210 sorozatra, amely a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb, tíz évadot megélt szériája volt. Az egyik főszereplőt, Brendont alakító Jason Priestley egykor nők millióinak szívét dobogtatta meg. A sármos színész most új műsorral tér vissza a képernyőkre.

Tovább
komment

Mennyit érnek Nagy-Britannia kincsei az USÁ-ban?

2016. október 26. 16:00 - emTV

Brit kincsek az Újvilágba a Discovery Channel műsorán

Mennyit érnek Nagy-Britannia kincsei az USÁ-ban? Erre a kérdésre próbál választ kapni Jesse McClure a ma bemutatkozó Brit kincsek az Újvilágba című új sorozatában. Jesse meggyőződése, hogy nagyobb haszonra tehetnének szert, ha a szokásos kacatok helyett értékes brit…

Tovább
komment

Elindult a Nyugi, Charlie! a Viasat3-on

2016. október 25. 17:00 - emTV

Szex, pia és Charlie Sheen

Szex, pia és düh. Az amerikai színész, Charlie Sheen elmondhatja magáról, hogy nemcsak egész élete, hanem szerepei is ebből a három dologból tevődnek össze. A Nyugi, Charlie! című komédiában Sheen ebben egy profi baseball-játékosból lett botcsinálta terapeutát alakít.

Tovább
komment

Tuti kitűnnének a tömegből a TLC óriásnői

2016. október 25. 16:00 - emTV

A két méter fölötti nők kihívásai

A TLC sorozatában olyan nőket ismerhetünk meg, akik átlagosnak nem mondható méreteik miatt különleges kihívásokkal kénytelenek szembenézni mindennapi életükben. Hat különösen magas nő, akik átlagon felüli bátorsággal veszik az élet apróbb akadályait, mint például a…

Tovább
komment