Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Friss casting hírek a Discovery fedélzetéről

Három szereplő felsugározva

2016. november 30. - Ádám // emTV.hu

A CBS által megerősített hírek szerint három személy helye már biztos a Star Trek: Discovery sorozatban, ám a főszereplő, a hajó első tisztjének személyét még mindig nem ismerjük. Michelle Yeoh a Shenzhou kapitányát, Doug Jones Saru, Anthony Rapp pedig Stamets hadnagyot fogja alakítani.

Tovább

Egy hamisítatlan szerb karácsonyi vacsora

Szerb, bolgár, magyar és román séf készíti az ünnepi vacsorát a TLC-n

A szerbek szerint a jó zene, a jó italok és a jó ételek a boldog élet nélkülözhetetlen hozzávalói, karácsonykor is. A TLC ma induló régiós gyártású műsorában egy szerb, egy bolgár, egy magyar, és egy román séf mutatja be hétről hétre országának legízletesebb karácsonyi fogásait.

Tovább

Elindult a Sztárban sztár meg egy kicsi

Ijedt gyerekeket, új zsűrit és egy értelmetlen konzerv stúdióinterjút is kaptunk

Elindult a Sztárban sztár meg egy kicsi, a TV2 egyetlen, gyakorlatilag folyamatosan műsoron lévő, sikeresnek mondható show-jának gyerekekkel megbolondított változata a SuperTV2-n. A felnőtt énekesek mellett ijedt gyerekeket, új zsűrit és egy értelmetlen konzerv stúdióinterjút is kaptunk.

Tovább

Michelle Yeoh is szerepel az új Star Trek sorozatban

Han Bo kapitány irányítja majd a Shenzhout

A Válaszcsapás (Strike Back) című sorozatot is megjárt kínai származású malajziai Michelle Yeoh állítólag Han Bo kapitány szerepét kapja majd a Discovery-ben, és hajója, a USS Shenzhou állítólag kulcsszerepet játszik majd a sorozat első évadában. A színésznő nagy Star Trek fannak tartja magát.

Tovább

Már a karácsonyra készül a Discovery

Magyar, bolgár, román és szerb séf készíti az ünnepi vacsorát a TLC-n

A TLC A legjobb karácsonyi vacsora című sorozatában az adventi hetek során minden szerdán egy magyar, egy bolgár, egy román és egy szerb séf mutatja be a régió karácsonyi tradícióit, már ami a kulináris élvezeteket illeti. A magyar menüt Jókuti András, a Világevő blog szerzője készíti.

Tovább

Ma indul a Lakástalkshow a Viasat3-on

Egyedülálló formátum debütál a csatornán

Ma indul az eddig csak interneten látható Lakástalkshow című beszélgetős műsor Lovász Lászlóval a Viasat3-on. A késő esténként jelentkező műsorban többek között Tóth Vera, Tóth Gabi, Soma, Kiss Ádám, Ganxsta Zolee, Puzsér Róbert, Schobert Norbert, Fluor Tomi  és Alföldi Róbert is szerepel.

Tovább

Stephen King filmek a Paramount Channelön

A rettegésé a főszerep a Viacom filmcsatornáján

Kísértet járta, hátborzongató szálloda és egy alakváltó lény, aki legrosszabb rémálmainkat is felülmúlja. Most a rettegésé a főszerep a Paramount Channel filmcsatorna műsorán: a Stephen King hétvégén ma az Az második részével, a jövő héten a Ragyogással várja a horror rajongókat a filmcsatorna.

Tovább

Exkluzív részlet a holnapi Brutális kémiából

Az alumínium és a bróm látványos egyesülése

Pillanatok alatt ezer fokra melegedik fel az az alufólia, amelyre brómot öntünk. Az egyesülés után egy gyönyörű szikraeső látható; az alumínium gyakorlatilag elpárolog. Exkluzív, csak nálunk látható részlet a Brutális kémia holnapi műsorából, melyet szombatonként láthattok a Spektumon.

Tovább

Curling, Bundesliga és Túraautó Világbajnokság

Mutatjuk az aktuális Eurosport ajánlónkat

November 18. és 26. között rendezik meg Glasgow-ban a Curling Európa-bajnokságot, miközben az elmúlt hat év bajnokai találkoznak szombaton Dortmundban. A Túraautó Világbajnokság idényzáró futamát pedig jövő pénteken és szombaton rendezik Katarban. Időpontok és kommentátorok.

Tovább

Ma indul Hajós András műsora

Formabontó ötletet visz képernyőre

Formabontó ötletet visz képernyőre Hajós András. Minden adásában egy újabb dal születik, amelyek mindig más-más zeneszerző, szövegíró, producer és énekes közreműködésével állnak össze. A zenei kirakósban többek között Palya Bea, Király Viktor vagy éppen Pixa…

Tovább
süti beállítások módosítása