Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma indul a Skorpió – Agymenők akcióban második évada

A sorozat történetét egy valóságos személy ihlette

2016. november 07. - emTV.hu

axn.jpgMa este nyolc órakor debütál a Skorpió – Agymenők akcióban második évada az AXN-en. A sorozat történetét egy valóságos személy ihlette: Walter O’Brien, akinek IQ-ja saját bevallása szerint százkilencvenhét, és állítólag tizenhárom évesen Skorpió álnév alatt meghekkelte a NASA szervereit.

O’Brien tinédzserként saját céget is alapított, amelyről azt híreszteli, segített megakadályozni egy biológiai terrortámadást Afganisztán ellen, valamint hogy rendszerük segített elfogni a 2013-as bostoni robbantás elkövetőit. A történet szerint az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma beszervezi Walter O' Brient és különc zsenikből álló csapatát, hogy segítsenek felvenni a harcot a világ csúcstechnológiai veszélyei ellen. A különleges egység a Skorpió fedőnevet kapja.

A csapattagoknak mindössze egy komoly nehézségük támad az életben: kockafej beállítottságuk miatt kissé nehezen találják meg a hangot a hétköznapi emberekkel. Szerencsére akad egy „tolmácsuk” is, Paige, a volt pincérnő, aki - mivel neki is van egy zseniális különc gyermeke - megérti a csapat szociális problémáit. A Skorpió tagjai igazán testhezálló feladatra leltek: kivételes képességeikkel a világ biztonságát szolgálják, miközben olyan közösségben élhetnek, ahol a különcség a norma.

A sorozatban O’Brient a brit színész, Elyes Gabriel (magyar hangja Papp Dániel) alakítja, aki karrierjét a legrégebben futó brit kórházas sorozatban, a Baleseti sebészetben (Casualty) kezdte, de szerepelt a Magyarországon forgatott Borgiákban is, sőt egy kisebb szerep erejéig a Trónok harcában is feltűnt.

Skorpió – Agymenők akcióban II premier ma 20:00-kor az AXN műsorán!
további részek minden hétköznap 20:00-kor

emTV.hu // Eurolex

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8011931649
süti beállítások módosítása