Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma átalakul az RTL Klub műsorrendje

Több műsor és sorozat is új évaddal érkezik

2016. november 14. - emTV.hu

rtlklub.jpgA Konyhafőnök negyedik évadának végével átalakul az RTL Klub esti műsorrendje. A Fókusz újra az Híradó után jelentkezik, emellett kedden új évaddal tér vissza a Keresem a családom. A múlt héten láttuk a részt, holnap mi is írunk róla. Jön még a Válótársak és a Gyertek át! második évada is.

Mától a Fókusz újra az RTL Híradó után, vagyis 18.55-től jelentkezik, ez azt is jelenti, hogy a Story Extra 17.25-től kerül képernyőre. Előtte A kis menyasszony című indiai romantikus sorozat lesz 15.35-től, 16.20-tól pedig A mentalista ismétlése megy majd. A Fókusz után minden hétköznap 19.35-kor folytatódik az Éjjel-Nappal Budapest és a Barátok közt is hamarabb, 20.50-től kezdődik.

Hétfő esténként végre valahára folytatódik a Dr. Csont Magyarországon még nem vetített tizenegyedik évadának epizódjaival. Keddenként a Barátok közt után jön a Keresem a családom második évada. Lilu ismét egymástól régen elszakadt családtagokat hoz össze. Az epizódot az RTL már megmutatta nekünk, holnap jelenik meg Ádám posztja az első részről. Szerdánként a Barátok közt után továbbra is a Szulejmán című sorozat uralkodik. Csütörtökönként 21.30-tól érkezik a Válótársak régóta várt második évada, míg az elsőt november 24-ig még vissza lehet nézni az RTL Moston. November 18-ától pedig immár péntek esténként lesz a Gyertek át! Sebestyén Balázzsal és vendégeivel. Az első adásban Hajdú Péter, ÉNB Lali, Kiss Ramóna, valamint Vadon Jani, Szabó Zsófi és Debreczeni Zita küzd meg egymással a civil csapatkapitányaikkal az élen. Szombat esténként 18.50-től változatlanul a Fókusz Plusz jelentkezik, este nyolcól az X-Faktor élő showja lesz látható. Vasárnap esténként filmeket láthatunk. november 27-én például a Dwayne Johnson főszereplésével a részben Magyarországon forgatott Herkules című film érkezik.

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9311959111
süti beállítások módosítása