Friss casting hírek a Discovery fedélzetéről

2016. november 30. 18:25 - Ádám // emTV.hu

Három szereplő felsugározva

A CBS által megerősített hírek szerint három személy helye már biztos a Star Trek: Discovery sorozatban, ám a főszereplő, a hajó első tisztjének személyét még mindig nem ismerjük. Michelle Yeoh a Shenzhou kapitányát, Doug Jones Saru, Anthony Rapp pedig Stamets hadnagyot fogja alakítani.

Tovább
komment

Egy hamisítatlan szerb karácsonyi vacsora

2016. november 30. 11:20 - Ádám // emTV.hu

Szerb, bolgár, magyar és román séf készíti az ünnepi vacsorát a TLC-n

A szerbek szerint a jó zene, a jó italok és a jó ételek a boldog élet nélkülözhetetlen hozzávalói, karácsonykor is. A TLC ma induló régiós gyártású műsorában egy szerb, egy bolgár, egy magyar, és egy román séf mutatja be hétről hétre országának legízletesebb karácsonyi fogásait.

Tovább
komment

Elindult a Sztárban sztár meg egy kicsi

2016. november 28. 16:35 - Ádám // emTV.hu

Ijedt gyerekeket, új zsűrit és egy értelmetlen konzerv stúdióinterjút is kaptunk

Elindult a Sztárban sztár meg egy kicsi, a TV2 egyetlen, gyakorlatilag folyamatosan műsoron lévő, sikeresnek mondható show-jának gyerekekkel megbolondított változata a SuperTV2-n. A felnőtt énekesek mellett ijedt gyerekeket, új zsűrit és egy értelmetlen konzerv stúdióinterjút is kaptunk.

Tovább
komment

Michelle Yeoh is szerepel az új Star Trek sorozatban

2016. november 24. 18:45 - Ádám // emTV.hu

Han Bo kapitány irányítja majd a Shenzhout

A Válaszcsapás (Strike Back) című sorozatot is megjárt kínai származású malajziai Michelle Yeoh állítólag Han Bo kapitány szerepét kapja majd a Discovery-ben, és hajója, a USS Shenzhou állítólag kulcsszerepet játszik majd a sorozat első évadában. A színésznő nagy Star Trek fannak tartja magát.

Tovább
komment

Már a karácsonyra készül a Discovery

2016. november 21. 17:20 - emTV

Magyar, bolgár, román és szerb séf készíti az ünnepi vacsorát a TLC-n

A TLC A legjobb karácsonyi vacsora című sorozatában az adventi hetek során minden szerdán egy magyar, egy bolgár, egy román és egy szerb séf mutatja be a régió karácsonyi tradícióit, már ami a kulináris élvezeteket illeti. A magyar menüt Jókuti András, a Világevő blog szerzője készíti.

Tovább
komment

Ma indul a Lakástalkshow a Viasat3-on

2016. november 21. 15:30 - emTV

Egyedülálló formátum debütál a csatornán

Ma indul az eddig csak interneten látható Lakástalkshow című beszélgetős műsor Lovász Lászlóval a Viasat3-on. A késő esténként jelentkező műsorban többek között Tóth Vera, Tóth Gabi, Soma, Kiss Ádám, Ganxsta Zolee, Puzsér Róbert, Schobert Norbert, Fluor Tomi  és Alföldi Róbert is szerepel.

Tovább
komment

Stephen King filmek a Paramount Channelön

2016. november 20. 13:40 - emTV

A rettegésé a főszerep a Viacom filmcsatornáján

Kísértet járta, hátborzongató szálloda és egy alakváltó lény, aki legrosszabb rémálmainkat is felülmúlja. Most a rettegésé a főszerep a Paramount Channel filmcsatorna műsorán: a Stephen King hétvégén ma az Az második részével, a jövő héten a Ragyogással várja a horror rajongókat a filmcsatorna.

Tovább
komment

Exkluzív részlet a holnapi Brutális kémiából

2016. november 18. 13:00 - emTV

Az alumínium és a bróm látványos egyesülése

Pillanatok alatt ezer fokra melegedik fel az az alufólia, amelyre brómot öntünk. Az egyesülés után egy gyönyörű szikraeső látható; az alumínium gyakorlatilag elpárolog. Exkluzív, csak nálunk látható részlet a Brutális kémia holnapi műsorából, melyet szombatonként láthattok a Spektumon.

Tovább
komment

Curling, Bundesliga és Túraautó Világbajnokság

2016. november 18. 12:00 - emTV

Mutatjuk az aktuális Eurosport ajánlónkat

November 18. és 26. között rendezik meg Glasgow-ban a Curling Európa-bajnokságot, miközben az elmúlt hat év bajnokai találkoznak szombaton Dortmundban. A Túraautó Világbajnokság idényzáró futamát pedig jövő pénteken és szombaton rendezik Katarban. Időpontok és kommentátorok.

Tovább
komment

Sacred Steel chopperek ma a Discovery műsorán

2016. november 18. 10:00 - emTV

Ők a motorépítés nagyágyúi

A Sacred Steel chopperek nézői a világ egyik legkülönösebb motoros klubjának életébe pillanthatnak bele. A műsor epizódjaiban szenvedélyes motorkerékpár-rajongókkal találkozhatunk és bepillantást nyerhetünk a világ egyik legexkluzívabb és legkülönösebb motoros klubjának…

Tovább
komment

Szökés Alcatrazból ma este a Paramounton

2016. november 18. 09:00 - emTV

A Sziklából lehetetlen volt megszökni, Frank Morris mégis megpróbálta

Az Alcatrazból gyakorlatilag lehetetlen volt megszökni. Ennek ellenére azonban volt, aki megpróbálta; például Frank Morris, akinek kísérletét a Szökés Alcatrazból című filmben dolgozták fel. Ma este ez az 1979-es klasszikus film lesz Clint Eastwooddal műsoron a Paramount Channelön!

Tovább
komment