Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kálmán Olga a HírTV-hez igazol

Mindeközben az ATV elkezdett jobbra tolódni

2016. december 17. - Ádám // emTV.hu

atv.jpgAhogy azt már a kvótakampány alatt tapasztalhattuk, a szintén erősen menekültellenes retorikát folytató, magát keresztény felekezetnek(!) tartó Hit Gyülekezete tulajdonában álló ATV, melyet a szekta vezetője, Németh Sándor fia, Németh Szilárd irányít, erőteljesen elkezdett jobbra tolódni.

kalman_olga.jpg

Azt nem tudjuk biztosan, hogy emiatt-e, de azt igen, hogy nem anyagi okok miatt távozik Kálmán Olga, a csatorna az egyik legjobban megbecsült és igen jól kereső arca, aki előszeretettel szorongatta meg a kormánypárti politikusokat. A műsorvezető egy ideje már több tévécsatornával is tárgyalt, távozása mégis váratlanul érte a csatornát.

Az ATV legsikeresebb és egyik legkormánykritikusabb műsora, az Egyenes Beszéd nem szűnik meg! Az apja által kézileg vezérelt programigazgató, Németh Szilárd megfogalmazása szerint "nagyszerű" műsorvezetővel pótolják majd a 2003 óta a csatornánál dolgozó újságírót, aki február 15-től dolgozik a G-nap óta Orbánnal nem túl jó viszonyt ápoló, ám sok-sok évig a fidesz gazdasági holdudvarát és médiabirodalmát építő Simicska Lajos HírTV-jében.

Megszűnik viszont a másik kormánykritikus műsor, a Szabad szemmel. Műsorvezetője, Mészáros Antónia marad az offshore háttérrel (is) rendelkező csatornánál.

Idén a csatorna szívesen asszisztált a kormány ámokfutásához; mind a televízió műsoraiban, mind az atv.hu-n (és annak Facebook oldalán) elszaporodtak a szimplán csak hangulatkeltésre alkalmas menekültellenes hírek. Érdekes viszont, hogy a tévétársaság az általuk eddig következetesen ignorált Jobbikot, (Gyurcsány, Soros és Brüsszel mellett) a kormány aktuális főellenségét is képernyőre engedi.

emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8912054545
süti beállítások módosítása