Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Detektívsorozat, amelynek gyilkosaira fogadni lehet

Hányféle megoldása lehet a legbonyolultabb gyilkosságnak?

2016. december 22. - emTV.hu

idx.jpgA tökéletes gyilkosság harmadik évadában ördögien és rafináltan kitervelt bűntények után nyomoznak, olyan bűnügyek felgöngyölítésébe csöppenünk bele, amelyeknek több megoldása is lehet. Az elkövetők agyafúrtsága garantálja a rendőrök álmatlan éjszakáit és detektívek karrierjét ívelheti fel.

a_tokeletes_gyilkossag_s3.jpg

Mi lett a sorsa annak a miami üzletembernek, aki a családi nyaralás előtt eltűnt? Leszúrtak egy középkorú házaspárt, akiknél tizenhatezer dollár volt készpénzben. Vajon a pénz miatt történt a gyilkosság? A tökéletes gyilkosság harmadik évadában újra a legbonyolultabb gyilkossági esetek felderítésének lehetünk tanúi. A bűnözők elterelő hadműveletei miatt a hatóságok eleve több különböző gyanúsítottal állnak szemben, de ezen túlmenően is újra és újra útelágazásokhoz érkezik a nyomozás, amelyeknél akár el is lehet – legalábbis egy időre – tévedni. Egyes elkövetők hamis bizonyítékokat helyeznek el a megfelelő helyeken, mások névtelen leveleket küldözgetnek a rendőrségnek. Mindent megtesznek azért, hogy egy lépéssel a nyomozók előtt járjanak, azt remélve, hogy így megússzák a büntetést.

Az epizódok a nyomozásra összpontosítanak, amelyek élethűen megmutatják, hogy próbálják meg a nyomozók igazságszilánkokból összerakni a rejtély megoldását jelentő puzzle-t. A sorozat pontosan rekonstruálja, hogyan változtak a lehetséges megfejtések, amikor egy-egy új bizonyíték vagy gyanúsított kerül a nyomozás látókörébe. Így nem csak a végső igazságot ismerhetjük meg, hanem számtalan forgatókönyvet is, amelyek mindegyike ugyanúgy bizonyulhatott volna igaznak a nyomozás egy adott pontján, mint az, amellyel végül pont került az ügy végére.

A tökéletes gyilkosság III premier ma 21:00-kor az ID Xtra műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr4712066747
süti beállítások módosítása