Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Garantált szórakozás Old School módra

Sulihuligánok ma este a Paramount Channel műsorán

2016. március 27. - emTV.hu

A nevetni vágyókat a Sulihuligánok című filmjével sem hagyja cserben Todd Phillips, akinek nevéhez olyan vígjátékok fűződnek, mint a Cool-túra vagy a Másnaposok. A rendező ezúttal az amerikai diákklubok és a féktelen bulizás életérzését mutatja be, más híres filmek jól ismert szituációit is…

Tovább

Családi titkairól rántja le a leplet Kovács András Péter

KAP önálló estjével debütál a Comedy Club a magyar humorcsatornán

Mától tematikus humorestekkel teszi próbára a rekeszizmokat a Comedy Central: a tíz héten át péntekenként, este kilenkor jelentkező Comedy Clubban ismert hazai humoristák szórakoztatják a nagyérdeműt. A műsorfolyamot Kovács András Péter Ősök és utódok című estje nyitja.

Tovább

Mától D. Tóth András a Fókusz egyik műsorvezetője

Szabados Ágnes Rábai Balázzsal vezeti majd a hétvégi Híradót

Mától D. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetője. Az RTL Klub híradósa csütörtöktől már Barabás Éva váltótársaként lesz látható. Az utóbbi években pedig Szabados Ágnes oldalán az RTL Klub Híradójának hétvégi adásait vezette. Ma pedig már a Fókusz új műsorvezetőjeként debütálhat.

Tovább

Az öt legizgalmasabb múmia lelet

Tovább folytatódik a Múmiák nyomában a DoQ-n

Díszes szarkofágok, aranyozott halotti maszkok és balzsamozott testek – a múmiák a múlt legbeszédesebb őrzői. A mumifikálódott, akár több ezer éves tetemek hűen mesélik el, hogyan éltek, táplálkoztak, mit dolgoztak vagy minek következtében haltak meg ezek az ókori emberek.

Tovább

Kerek, szögletes, hosszú vagy rövid

Néhány érdekesség, amit nem tudtál a csokoládéról

Fehér csokoládé, étcsokoládé, csilis csoki vagy különleges epres? A finomság eredetét, történetét március 24-én a Paramount Channel is feleleveníti, egy szerelmi történettel megfűszerezve a Csokoládé című filmmel. Ennek kapcsán, íme, néhány érdekesség, amit nem tudott a csokoládéról.

Tovább

Ezt nézed idén tavasszal a Viasat-csatornákon

Trópusi párkeresés, harcos menyasszonyok, sorozatok és autós műsorok

Trópusi párkeresés, harcos menyasszonyok és Magyarország legnépszerűbb autós magazinja – címszavakban ez a Viasat3 és Viasat6 tavaszi kínálata, emellett mindkét csatornán több sorozatpremier is várja a nézőket. Egyebek mellett érkezik a Négy esküvő, az Amerikai Horror Story, a Totalcar, és Lucifer…

Tovább

Pörgős tavasszal újít a VIVA

Holnaptól új tavaszi műsorrenddel pörgeti fel programját a VIVA

Vadonatúj, saját gyártású műsorokkal, megújult zenei órákkal, esti élőszereplős sorozatdömpinggel és rövidebb reklámblokkokkal pezsdíti fel kínálatát holnaptól a VIVA. Jön a Szintén zenész, a Magyarország legjobb rapperei és a Röhej című sorozat is, benne a legviccesebb amatőr videókkal.

Tovább

Világpremier jön a Filmcaféra

Egy nappal a világpremier után érkezik a 12 Majom folytatása

A 12 Majom című időutazó sci-fi sorozat tizenhárom új résszel tér vissza a képernyőre, csupán huszonnégy órával a világpremier követően, magyar szinkronnal, a Filmcafén. A filmsorozat alapját a Terry Gilliam rendezte, 1995-ös, azonos című film adja, amelyben még Bruce Willis alakította Cole-t.

Tovább

Április 10-től jön A Nagy Duett negyedik évada

A zsűriben Szulák, Kasza és Cooky ül majd

A TV2 műsorán így tavasszal szombaton és vasárnap is egy nagyszabású show műsor szórakoztatja a televíziónézőket. A Liptai Claudia és Majoros Péter Majka vezette produkció zsűrijében Szulák Andrea, Kasza Tibor és A Nagy Duett harmadik szériáját megnyerő Cooky ül majd.

Tovább

Magyar természetfilmes alkotását mutatja be a NatGeo Wild

Török Zoltán éveket töltött aligátorok és manátuszok között

Tizennégyezer jelenet, tizenötféle kamera, mocsárban gázolás, légifelvételek és víz alatti forgatások - így készült Török Zoltán lenyűgöző filmje, az Everglades, amely olyan közelségből mutatja be az USA második legnagyobb nemzeti parkjának élővilágát, ahogyan korábban még nem láthattuk.

Tovább
süti beállítások módosítása