Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Háborús titkok ma a DoQ műsorán

Triplázó szombat a tematikus dokumentumfilm csatornán

2016. május 28. - emTV.hu

Ma a legemlékezetesebb csaták és a leghatalmasabb civilizációk titkai kerülnek a középpontba, így többek között az is kiderül, hogyan vezette győzelemre egységét Patton tábornok a második világháborúban, és hogyan épültek fel olyan birodalmak, mint Róma vagy Egyiptom.

Tovább

Holnap indul a Sztár Gokart

A Viasat után az RTL-en tér vissza a műsor

Holnaptól nyolc héten át szombatonként délután egytől népszerű személyiségek igyekeznek bizonyítani, hogy értenek az autóversenyzéshez is. Lesznek izgalmas üldözések, előzések és nem ritkán ütközések is. A műsorvezető Világi Péter, míg a kommentátor Czollner Gyula lesz.

Tovább

Ismét sorozatpremier az AMC-n

Hétfőn érkezik a Preacher

A komoly várakozásokkal kísért új sorozat, a Preacher hétfőn hajnali három órakor mutatkozik be, amit a szinkronos ismétlés követ ugyanazon a napon, este tízkor. A sorozat alapja egy 1995-ben megjelent kultikus képregény, amelynek a szerzői Garth Ennis és Steve Dillon. Magyar hangok a posztban!

Tovább

Kimaxolja a gyereknapot a Minimax

A csatorna különleges műsorral készül a gyereknap alkalmából

A Minimax különleges műsorral készül a gyereknap alkalmából: szombaton és vasárnap a csatorna legnépszerűbb sorozatai mellett délelőtt tizenegy és délután hat óra között filmmaratonnal várja a kicsiket. Lesz titkos küldetés, állati kaland, szupererő, és kiderül az is ki csókolja meg Barbie-t.

Tovább

Kosztümös filmek özöne holnap a Paramount Channelen

Kosztümös sikerfilmek a legnevesebb színészekkel

Kora reggeltől késő estig a műfaj legjobb kalandfilmjei repítenek el olyan időkbe és élethelyzetekbe, amikor a legfőbb kapaszkodót az Istenbe, másokba vagy épp önmagukba vetett hit jelenti. Kosztümös sikerfilmek a legnevesebb színészekkel holnap a Paramount Channel műsorán!

Tovább

A Sláger TV közleménye

Galambos Lajcsi szerint a csatorna tulajdonosa áll a letartóztatása mögött

Galambos Lajcsi ma reggel a Morning Show-ban beszélt arról, hogy szerinte többek között a Sláger TV román tulajdonosa, Radu Morar állhat a letartóztatása hátterében. Állítása szerint Morar egy nappal a letartóztatása előtt fenyegette meg. A vádakra a Sláger TV is reagált, íme.

Tovább

A magyar FOX-ra jön a Wayward Pines új évada

A második évad augusztus végén érkezik Magyarországra

Az USÁ-ban ma indul a Wayward Pines új évada, amely augusztus 29-én hazánkban is debütál a FOX műsorán. A Blake Crouch könyvéből készült alkotás executive producere M. Night Shyamalan, akinek nevéhez olyan nagysikerű filmes alkotások fűződnek, mint a Hatodik érzék, a Jelek és A falu.

Tovább

Felejthetetlen: itt a vége

Hatvanegy rész után fináléhoz érkezett a sorozat

Búcsúznak a rajongók az AXN-en futó Felejthetetlentől: a sorozat évadzáró és egyben utolsó, drámai csavarral megtoldott epizódját ma este kilenckor tűzi műsorára a csatorna. Carrie Wells mindent elnyelő memóriájának történetét egyszer már visszakövetelték a rajongók, de most vége.

Tovább

Exkluzív interjú Candice Pattonnal

A második évaddal folytatódik a Flash a Viasat3-on

A Flash egy pörgős tempójú szuperhős-dráma, amely a leggyorsabb ember villámgyors kalandjait követi és meséli el. Holnap érkezik a sorozat második évada a Viasat3 műsorára, ezen alkalomból pedig következzen az Iris Westet alakító csinos Candice Pattonnal készült beszélgetés.

Tovább

Kapcsoljuk a bíróságot

Az USA történetének egyik leghíresebb pere a FOX új sorozatában

A sorozat 94 júniusába repíti a nézőket, amikor O.J. Simpson exnejét Nicole Brownt és új barátját egy éjszaka holtan találták meg házukban. John Travolta, Cuba Gooding Jr., David Schwimmer, Sarah Paulson és Courtney B. Vance főszereplésével érkezik az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy!

Tovább
süti beállítások módosítása