Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Stephen King filmek a Paramount Channelön

A rettegésé a főszerep a Viacom filmcsatornáján

2016. november 20. - emTV.hu

Kísértet járta, hátborzongató szálloda és egy alakváltó lény, aki legrosszabb rémálmainkat is felülmúlja. Most a rettegésé a főszerep a Paramount Channel filmcsatorna műsorán: a Stephen King hétvégén ma az Az második részével, a jövő héten a Ragyogással várja a horror rajongókat a filmcsatorna.

Tovább

Exkluzív részlet a holnapi Brutális kémiából

Az alumínium és a bróm látványos egyesülése

Pillanatok alatt ezer fokra melegedik fel az az alufólia, amelyre brómot öntünk. Az egyesülés után egy gyönyörű szikraeső látható; az alumínium gyakorlatilag elpárolog. Exkluzív, csak nálunk látható részlet a Brutális kémia holnapi műsorából, melyet szombatonként láthattok a Spektumon.

Tovább

Curling, Bundesliga és Túraautó Világbajnokság

Mutatjuk az aktuális Eurosport ajánlónkat

November 18. és 26. között rendezik meg Glasgow-ban a Curling Európa-bajnokságot, miközben az elmúlt hat év bajnokai találkoznak szombaton Dortmundban. A Túraautó Világbajnokság idényzáró futamát pedig jövő pénteken és szombaton rendezik Katarban. Időpontok és kommentátorok.

Tovább

Ma indul Hajós András műsora

Formabontó ötletet visz képernyőre

Formabontó ötletet visz képernyőre Hajós András. Minden adásában egy újabb dal születik, amelyek mindig más-más zeneszerző, szövegíró, producer és énekes közreműködésével állnak össze. A zenei kirakósban többek között Palya Bea, Király Viktor vagy éppen Pixa…

Tovább

Sacred Steel chopperek ma a Discovery műsorán

Ők a motorépítés nagyágyúi

A Sacred Steel chopperek nézői a világ egyik legkülönösebb motoros klubjának életébe pillanthatnak bele. A műsor epizódjaiban szenvedélyes motorkerékpár-rajongókkal találkozhatunk és bepillantást nyerhetünk a világ egyik legexkluzívabb és legkülönösebb motoros klubjának…

Tovább

Szökés Alcatrazból ma este a Paramounton

A Sziklából lehetetlen volt megszökni, Frank Morris mégis megpróbálta

Az Alcatrazból gyakorlatilag lehetetlen volt megszökni. Ennek ellenére azonban volt, aki megpróbálta; például Frank Morris, akinek kísérletét a Szökés Alcatrazból című filmben dolgozták fel. Ma este ez az 1979-es klasszikus film lesz Clint Eastwooddal műsoron a Paramount Channelön!

Tovább

Fotók az RTL Spike Playback Párbajából

Aleska Diamond és Vadon Jani is párbajoznak

Tegnap az RTL székházában Az RTL Spike bemutatja: Playback Párbaj egyik felvételén töltöttem a délutánt. Hamarosan részletesebben is írok az új csatornáról és a Sebestyén Balázs cége által gyártott műsorról is, de addig is íme néhány fotó a Viacom új csatornájának hazai gyártású produkciójából.

Tovább

Ma indul a Válótársak második évada

Megnéztük az első két részt, erősen indul az új szezon

Kedden délelőtt a képutómunkát is végző Focus Fox stúdióban mozivásznon nézhettük meg a Válótársak második évadának első két epizódját. A csatorna dramedy sorozata este folytatódik az RTL Klub műsorán. A mai rész fenomenális lesz, és két rövidke pillanatra még az…

Tovább

Ki jön? Ki marad?

2009-es képeken a Class FM múltja és jelene

Tegnap volt az utolsó Morning Show, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani műsora a Class FM-en, ám az épületbe való bejutás sem volt egyszerű. A történtekre reflektálva íme három fotó, mely 2009-ben készült Sopronban, és a Danubius helyére érkező Class FM-et volt hivatott reklámozni.

Tovább

Indul a Hap and Leonard az AMC-n

Igazán jó nevekkel indul a sorozat első évada az AMC-n

Joe R. Lansdale detektívregénye alapján készült a hatrészes Hap and Leonard sorozat, amely a nyolcvanas években játszódik Texasban. A sztori eredeti, vicces, egyben noir hangulatú, a karakterek kiválóak. A posztban megtalálhatjátok az ajánlót és a sorozat magyar hangjait is megmutatjuk!

Tovább
süti beállítások módosítása