Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Itt kezdik forgatni jövő kedden az új Star Trek sorozatot

Észak-Amerika legnagyobb műtermében, négyezer négyzetméteren

2017. január 16. - Ádám // emTV.hu

std.jpgA téma iránt érdeklődő szemfüles olvasók kiszúrhatták már, hogy az International Alliance of Theatrical Stage Employees (nagyjából a színházi-és filmes dolgozók nemzetközi szövetségének) adatbázisa szerint a Streak Productions "zöld szüret" álnéven bérli Észak-Amerika legnagyobb műtermét.

pinewood_4.gif

Green Harvest, azaz "zöld szüret" álnéven január 24-én kezdődik a Star Trek: Discovery forgatása a Pinewood stúdió négyezer négyzetméteres torontói "mega-színpadán", mely nemcsak Észak-Amerika legnagyobb műterme, de akkora, amekkorát még egyetlen Star Trek sorozathoz sem használtak. A hetvennyolc méter hosszú, ötvenöt méter széles és tizennyolc méter magas stúdiót szeptember 7-ig bérli a stáb.

A sorozat májusban érkezik a Netflixre (az USÁ-ban a CBS All Access-re), de a tervek szerint a premier epizódot a CBS is levetíti. A szereplőkkel kapcsolatos hírekről itt és itt írtunk, itt arról, hogy Doug Jung szerint hasonló filmes, sorozatos univerzum járna a Treknek, mint a Wars-nak, emitt meg egy pletykáról a sorozat főcímzenéjével kapcsolatban.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatban, lájkold a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook- oldalt!

emTV.hu // köszönjük Dave segítségét // képünk illusztráció!

fb.jpg

urszekerek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5912130343
süti beállítások módosítása