Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Telenor, a Telekom és a Vodafone is próbál segíteni

Mindhárom szolgáltató kedvezményt ad

2017. január 21. - emTV.hu

news.jpgSzombatra virradó éjjel balesetet szenvedett egy magyar diákokat szállító autóbusz Olaszországban. A Telenor, a Telekom és a Vodafone is próbál segíteni és felhívást tett közzé ügyfelei között. Mindhárom szolgáltató kedvezményt ad, de nem egységes módon és nem egységes ideig!

verona.jpg

A Telenor és a Telekom minden a balesetben érintett ügyfele számára ingyenessé teszi a péntek este nyolc és vasárnap este nyolc óra között az Olaszországból Magyarországra indított, valamint Olaszországban fogadott, Magyarországról indított roaming hívások díját bruttó húszezer forint értékhatárig, amelyet a szolgáltatók utólagos számlajóváírás keretében fognak elszámolni.

A Vodafone minden Olaszországban roamingoló ügyfele tízezer forint jóváírást kap a péntek este tizenegy órától szombat éjfélig terjedő időszakban bonyolított SMS és hívásforgalmából. A jóváírás a Magyarországra és Olaszországon belülre indított hívásokra, ezen felül az ott fogadott hívásokra vonatkozik.

Szombatra virradó éjjel balesetet szenvedett egy magyar diákokat szállító autóbusz az olaszországi Veronában. A szerencsétlenségben tizenhatan meghaltak, több mint húszan megsérültek, közülük két férfi életveszélyes állapotban van.

A történtek miatt elmaradt A Dal szombati és a Sztárban Sztár +1 kicsi vasárnapi adása. Hétfőre nemzeti gyásznapot rendeltek el.

emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8312143883
süti beállítások módosítása