Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nyolc új részt készít a Netflix a Melegítőből

Legyél Te is hetero!

2017. január 28. - Ádám // emTV.hu

netflix.jpgA Netflixnek vannak arra tervei, hogy nyolc új epizódot készítsen a kétezres évek átalakító- showjából, a Melegítőből. A műsorban öt meleg férfi segített egy heteroszexuális társuknak rendbe hozni stílusát, külsejét, lakását, a sikeresebb csajozás érdekében. Tavasszal indulnak a forgatások.

Csakhogy a Queer Eye for the Straight Guy eredeti Fab Five-ja biztosan nem tér vissza, az új epizódok Carson Kressley, Ted Allen, Kyan Douglas, Thom Filicia, és Jai Rodriguez nélkül forognak.

Az új sorozat átnyúl majd New York városának határain, és a készítők ígérete szerint a "pirosba fordult államokat is rózsaszínné változtatják" – utalva ezzel a republikánus párt (piros) színeiben nyert igen bigott Trumpra.

Az új sorozat a brit ITV produkciós cége, az ITV Productions közreműködésével készül, akik egyébként 2004-ben már gyártottak helyi változatot a sorozatból. Az új részek világszerte a Netfilxen lesznek elérhetőek.

Az eredeti széria 2003 júliusában indult a Bravo-n, öt évadot és száz epizódot élt meg. Nálunk a Viasat3 adta, de nem a teljes sorozatot. 2004-ben kiemelkedő reality-sorozat (outstanding reality series) kategóriában nyert Emmy-t. Queer Eye for the Straight Girl címmel kevésbé sikeres spin-offja is készült, valamint tizenhárom országban forgattak belőle helyi változatot.

Kérdés persze, hogy 2017-ben mennyire lesz más, mint a hagyományos és az internetes médiát elárasztó sok-sok hasonló produkció, hiszen az akkor formabontónak, merésznek számító és rendkívül tabudöntögető sorozat óta eltelt jó pár év, a tévénézők ingerküszöbe is jóval magasabb már. Na és persze a jó casting is fontos.

emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr512163619
süti beállítások módosítása