Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új szereplők a Star Trek: Discovery-ben

Három karaktert jelentettek be

2017. február 14. - Ádám // emTV.hu

std.jpgTerry Serpico egy magas rangú tisztviselőt, Maulik Pancholy a Shenzhou orvosát, az újonc Sam Vartholomeos pedig egy fiatal zászlóst fog alakítani a legújabb Star Trek sorozatban. Vegyük sorba a helyi idő szerint hétfő délután bejelentett, valamint az eddig nyilvánosságra hozott színészeket.

std_cast3.jpg

Januárban kezdték el forgatni Észak-Amerika legnagyobb műtermében a legújabb Star Trek sorozatot, mely az eredeti idővonalon játszódik majd, a legutóbbi, Star Trek: Enterprise című sorozat után, illetve az eredeti széria (TOS), valamint a rebootolt filmek előtt tíz évvel. Hétfőn további szereplőket jelentettek be.

Terry Serpico egy magas rangú tisztviselőt, egy Csillagflotta admirálist fog alakítani, karaktere pedig rendszeres szereplő lesz a sorozatban. Az ötvenkét éves színész a Rescue Me és a Katonafeleségek mellett szerepelt az Esküdt ellenségek, és annak Bűnös szándék valamint Különleges ügyosztály című spin-offjainak több epizódjában, illetve a Carrie naplójában is.

Sam Vartholomeos viszont újoncnak számít a képernyőn, és karakterével kapcsolatban Harry Kim, a Voyager fiatal, ám nagyon tehetséges zászlósának alakja sejlett fel előttem. Connor zászlóst, egy fiatal tisztet játszik, akit a Csillagflotta Akadémiáról rendelnek a Shenzhou csillaghajóra, melynek főorvosa a Maulik Pancholy által alakított Dr. Nambue lesz. A negyvenhárom éves színész leginkább a Nancy ül a fűben, A stúdió, és a Web-terápia című sorozatokból lehet ismerő.

Korább infó, hogy Emily Coutts conn officer lesz, azaz kormányos/navigációs tisztet alakít majd. Hogy a USS Discovery-n-e, az még nem derült ki, de várhatóan igen. Merthogy a sorozatban lesz még egy hajó, mely kulcsszerepet kap az első évadban, méghozzá a USS Shenzhou, melyen a ma bejelentett Dr. Nambue és Connror zászlós is szolgál. Ezt a hajót irányítja Georgiou kapitány, azaz a Válaszcsapásból ismert, önmagát nagy rajongónak tartó kínai származású malajziai Michelle Yeoh.

Mint ismert a Star Trek: Discovery főszereplője, a hajó első tisztje ('Number One', "Egyes") a The Walking Deadből ismert Sonequa Martin-Green lesz. Az Éghasadásban Cochise-t alakító Doug Jones játssza Saru hadnagyot, a Trekben eddig nem látott idegen faj tagját, Anthony Rapp pedig a kutatótiszt, egyben csillagközi gombaszakértő (asztro-mikológus), Stamets hadnagy szerepét kapta.

James Frain Sareket, Spock apját fogja alakítani, míg Mary Chieffo L'Rell, Shazad Latif Kol, Chris Obi pedig T'Kuvma szerepében látható majd.

A Star Trek: Discovery egyébként nemrég új logót és új promó videót kapott, és már a rajongói körökben igen megosztó "új" klingonokat is láthattuk! Az eredetileg januárra, majd májusra, végül nyárra tolt premierről, és egyéb friss hírekről a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalon olvashattok!

emTV.hu

fb.jpg

urszekerek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1312255844
süti beállítások módosítása